ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το δείπνο του Παναθηναϊκού

Το δείπνο του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και ευχαρίστησε τα μέλη του με το δικό του τρόπο για τη καίρια συμβολή τους σε μία επιτυχημένη σεζόν.

Ο αποχαιρετισμός σε μία σεζόν γεμάτη δυσκολίες, εντάσεις, έντονες στιγμές με εναλλασσόμενα συναισθήματα, με επίτευξη όλων των στόχων και με υπέρβαση κάθε προσδοκίας, ολοκληρώθηκε στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (18/5).

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την εξαιρετική πορεία που είχε η ομάδα και η οποία οφείλεται στη δουλειά τους και στις προσπάθειες τους.

Άλλωστε, οι αγωνιστικές επιδόσεις επέτρεψαν τη δημιουργία καλού κλίματος στους οπαδούς και επέτρεψε στη διοίκηση να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες.

Ο Αλαφούζος επισκέφτηκε κάθε τραπέζι ξεχωριστά, συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές για τα μέρη που σκέφτονται να επισκεφθούν στην άδεια τους, τους ευχήθηκε καλή ξεκούραση και να περάσουν ευχάριστες διακοπές.

Όλοι παρόντες

Παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος Βασίλης Κωνσταντίνου, ο γενικός διευθυντής, Αγησίλαος Τουμαζάτος, ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος, ο τεχνικός διευθυντής, Νίκος Νταμπίζας, ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες και όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην των Πράνιτς και Σίλντενφελντ.

Οι όμορφες παρουσίες

Το δείπνο του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετέβησαν στο δείπνο συνοδευόμενοι από τις συζύγους και τις συντρόφους τους και άλλοι επέλεξαν να μεταβούν χωρίς συνοδό. Αναμφίβολα, την παράσταση έκλεψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία συνόδευσε τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, αλλά και οι άλλες παρουσίες ήταν αξιοπρόσεκτες!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ