ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το δείπνο του Αλαφούζου με τους παίκτες

Το δείπνο του Αλαφούζου με τους παίκτες
Αλαφούζος - Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος όπως το συνηθίζει βρέθηκε δίπλα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν το κρίσιμο ματς με τον ΟΦΗ αλλά αυτή τη φορά θέλησε να δειπνήσει μαζί τους.

Αρκετές φορές την φετινή σεζόν ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε δίπλα στους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού πριν από παιχνίδια των πράσινων πηγαίνοντας στο Κορωπί και παρακολουθώντας τις προπονήσεις των παικτών και έχοντας τετ α τετ με τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές.

Κάτι αντίστοιχο ήθελε να κάνει και την Τετάρτη με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ να πηγαίνει αυτή τη φορά στο ξενοδοχείο της ομάδας του Παναθηναϊκού και να κάθεται μαζί τους στο δείπνο της ομάδας.

Παράλληλα πήρε και κλίμα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές των πράσινων λίγες μόνο ώρες πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και μπόρεσε να διακρίνει την σοβαρότητα και την αποφασιστικότητα τους.

Μάλιστα λίγο πριν την έναρξη του δείπνου ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του και τους ζήτησε να διατηρήσουν τη συγκέντρωσή τους στο παιχνίδι, κάτι που εάν συμβεί θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό.

Το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας

Την ίδια ώρα με το δείπνο η Παναθηναϊκή Συμμαχία είχε Διοικητικό Συμβούλιο για να δώσει την έγκριση της για ένα διαδικαστικό θέμα και φυσικά ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών. Το συμβούλιο κύλησε γρήγορα και χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα μπορούσαμε να πούμε ότι έγινε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα. Και αυτό για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε την άδεια από την ΕΠΟ.

Θέμα για το οποίο ενημερώθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Συμμαχίας εκφράζοντας μάλιστα και την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη ενός πολύ κρίσιμου ζητήματος για το τριφύλλι. Επίσης έγινε κουβέντα και για το ματς με τον ΟΦΗ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στην Λεωφόρο.

Το επόμενο Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα και ίσως και μετά τον τελικό του Κυπέλλου αν καταφέρουν και πάρουν την πρόκριση οι πράσινοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ