ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ζεύγος Μπεργκ έσβησε τα σχόλια από το instagram

Το ζεύγος Μπεργκ έσβησε τα σχόλια από το instagram

Ο Μάρκους Μπεργκ και η σύζυγος του έσβησαν όλα τα σχόλια που είχαν γίνει στις φωτογραφίες τους τις τελευταίες ημέρες, ενώ ταυτόχρονα απενεργοποίησαν και τη δυνατότητα σχολιασμού σε αυτές.

Οι εξελίξεις τις τελευταίες ημέρες με την ενδεχόμενη φυγή του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό για χάρη της Αλ Αΐν έχει οδηγήσει σε μία επίθεση των φίλων των πρασίνων στα social media του Σουηδού επιθετικού, αλλά και της γυναίκας του.

Άλλοι ήταν εκείνοι που προέτρεπαν τον Μπεργκ να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, ενώ υπήρχαν φυσικά εκείνοι που ζητούσαν τα ρέστα από τον 31χρονο επιθετικό για τις πράξεις του και την επιθυμία του να συνεχίσει στην Αλ Αΐν.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τόσο ο Μπεργκ όσο και η Ζόσεφιν έσβησαν τα σχόλια από τις φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει τις τελευταίες ημέρες, ενώ ταυτόχρονα απενεργοποίησαν τη δυνατότητα σχολιασμού σε αυτές. Πλέον, μόνο στις παλαιότερες φωτογραφίες μπορεί να σχολιάσει κάποιος, ενώ δεν ξέρουμε για πόσο αυτό θα παραμείνει δυνατό.

Όπως και να έχει ένα ακόμα επεισόδιο προστέθηκε στις αν μη τι άλλο διαταραγμένες σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Μάρκους Μπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αλαφούζος σε Μπεργκ: "Φέρε αυτά που ζητάμε και φύγε"
Ανατροπή: πρώτο "όχι" του ΠΑΟ για Μπεργκ
H αποχώρηση Μπεργκ εκτοξεύει στοιχηματικά τον Παναθηναϊκό!
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Θα σεβαστούμε την απόφαση του Μπεργκ"
Σωσίβιο και βαρίδι 6 εκατ. ευρώ από τον Μπεργκ
"Παρουσιάζεται την Τρίτη ο Μπεργκ"
Το βίντεο με τον Μπεργκ στην Αλ Αΐν
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ