ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το βράδυ της Τετάρτης (2/8) στην Αθήνα ο Γιόχανσον

Alkmaar's Mattias Johansson, foreground, and Augsburg's Caiuby challenge for the ball during the Europa League Group L soccer match between FC Augsburg and AZ Alkmaar at the WWK Arena in Augsburg, southern Germany, Thursday Nov. 5, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader)
Alkmaar's Mattias Johansson, foreground, and Augsburg's Caiuby challenge for the ball during the Europa League Group L soccer match between FC Augsburg and AZ Alkmaar at the WWK Arena in Augsburg, southern Germany, Thursday Nov. 5, 2015. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Ματίας Γιόχανσον αναμένεται στην Ελλάδα στις 8:20μ.μ. το βράδυ της Τετάρτης με σκοπό να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Ματίας Γιόχανσον και την έλευση του στο τριφύλλι μετά την προφορική συμφωνία του 25χρονου Σουηδού με το τριφύλλι. Ο παίκτης θα βρίσκεται την Τετάρτη (2/8) το βράδυ στην Ελλάδα με πτήση από τη Στοκχόλμη.

Τον 25χρονο άσο περιμένουν εδώ ήδη οι ατζέντηδες του ενώ ο ίδιος θα περάσει την Πέμπτη (3/8) από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εν συνεχεία αν όλα πάνε καλά θα βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός μέχρι το 2020.

Από την πράσινη ΠΑΕ αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα στο να του βρουν εισιτήρια αλλά τελικά αυτό βρέθηκε έτσι και ο Σουηδός αμυντικός έρχεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

PHOTO CREDITS: (AP Photo/Matthias Schrader)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ