ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το βράδυ η συνάντηση Αλαφούζου - Στραματσόνι

Το βράδυ η συνάντηση Αλαφούζου - Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντρέα Στραματσόνι θα αναλύσουν, σε συνάντησή τους απόψε, την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και θα εξετάσουν την παραμονή του Ιταλού στην τεχνική ηγεσία. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Τη συνάντηση που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει το μέλλον της συνεργασίας τους, θα έχουν το βράδυ της Δευτέρας (7/11) ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντρέα Στραματσόνι.

Οι δύο άνδρες επικοινώνησαν το μεσημέρι και συμφώνησαν να συναντηθούν αυθημερόν, προκειμένου να αναλύσουν τα αίτια της αγωνιστικής καθίζησης του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος και ο προπονητής ήταν μαζί μετά τη λήξη του ντέρμπι, μετέβησαν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και αποχώρησαν μετά τις 2 τα ξημερώματα, αφού είχαν συνομιλήσει με τους οπαδούς.

Είναι προφανές πως έχουν ήδη συζητήσει πολλά πράγματα, ωστόσο πλέον έχουν ηρεμήσει και μπορούν να θέσουν όλα τα δεδομένα και να τα εξετάσουν με λεπτομέρεια.

Ο Αλαφούζος ακούει από τους περισσότερους ότι πρέπει να απομακρύνει τον Στραματσόνι, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει. Πρώτα περιμένει τις εξηγήσεις του Ιταλού προπονητή και έπειτα θα ενεργήσει.

Σε κάθε περίπτωση, το επικρατέστερο σενάριο είναι πως από το αποτέλεσμα της συνάντησης τους, θα δρομολογηθούν εξελίξεις για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ