ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το βίντεο του Παναθηναϊκού για τον Μπεργκ

Το βίντεο του Παναθηναϊκού για τον Μπεργκ
Μπεργκ Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ετοίμασε ένα βίντεο - αφιέρωμα για τις 100 συμμετοχές του Μάρκους Μπεργκ με τη φανέλα των πράσινων (VIDEO).

Την Κυριακή το απόγευμα ο Μάρκους Μπεργκ συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην "Λεωφόρο" και μάλιστα βραβεύτηκε λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουηδός επιθετικός:

Πως είναι το συναίσθημα να παίρνετε την πρώτη νίκη στη Λεωφόρο μετά από πέντε αποτυχίες;

«Ήταν αρκετός ο καιρός χωρίς νίκη στην έδρα μας και ήταν πολύ καλό το συναίσθημα. Παίξαμε πραγματικά καλά, στο δεύτερο ημίχρονο μας έβαλαν λίγο περισσότερη πίεση αλλά δεν δημιούργησαν κάποια πραγματικά μεγάλη ευκαιρία. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα τέρματα, αλλά και η νίκη 2-0 ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς».

Ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εσένα καθώς συμπλήρωσες 100 συμμετοχές με την ομάδα…

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Νιώθω ευλογημένος που έχω παίξει 100 παιχνίδια με αυτό τον σύλλογο. Ήταν μια μεγάλη στιγμή».

Πιστεύεις πως είναι πιθανό να παίξεις 200 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, με όλη αυτή την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Δεν ξέρω, δεν θέλω να μιλάω για αυτή την κατάσταση γιατί είναι… Πώς να το πω… Το ψυχολογικό κομμάτι είναι πολύ δύσκολο, για τον καθέναν είναι αρκετά δύσκολο να αντιμετωπίζει όλα αυτά».

Τώρα έχετε μπροστά σας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό…

«Πρέπει να έχουμε μια καλή εβδομάδα, με πολύ καλές προπονήσεις. Σχεδόν όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι στην ομάδα, οπότε όλα είναι καλά. Θα τα δώσουμε όλα στις προπονήσεις της εβδομάδας για να πάμε εκεί να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά πάμε εκεί με τον στόχο της νίκης. Και για αυτούς είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, θα γίνει μια ωραία μάχη».

Είσαι έτοιμος να σκοράρεις ξανά απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

«Ναι, το ελπίζω σίγουρα! Θα προσπαθήσω να είμαι στην κατάλληλη θέση, να κάνω τη δουλειά μου και να βοηθήσω να κερδίσουμε το ματς».

Μία μέρα μετά, η πράσινη ΠΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο-αφιέρωμα στον Σουηδό παικταρά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ