ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το βίντεο με τα εργομετρικά των Νέων του Παναθηναϊκού

Το βίντεο με τα εργομετρικά των Νέων του Παναθηναϊκού

Δεύτερη συνεχόμενη μέρα με εργομετρικές μετρήσεις για τους παίκτες της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού με την πρώτη προπόνηση να γίνεται το Σάββατο το πρωί.

Με εργομετρικά για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αυτή τη φορά στον "Φιλοκτήτη", καθώς έπρεπε να γίνουν κάποιες ιδιαίτερες μετρήσεις συνέχισαν οι Νέοι του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν ενώ η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης".

Η πράσινη ΠΑΕ φρόντισε μάλιστα να δημοσιεύσει στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube ένα βίντεο από την πρώτη μέρα των εργομετρικών που έγιναν την Πέμπτη στο "Γ. Καλαφάτης" με όλους τους άσους της ομάδας να περνούν από τα απαραίτητα τεστ και τον Γιάννη Σαμαρά να έχει την επίβλεψη τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στα μέσα του καλοκαιριού άρχισε η προετοιμασία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Οι απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις έγιναν υπό το βλέμμα του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας, Γιάννη Σαμαρά και βέβαια πάντα με την καθοδήγηση του Lab που αποτελούν οι Γιάννης Τσεκούρας, Τόνια Μαχαίρα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ