ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το βίντεο ενθάρρυνσης του Αναστασίου

Το βίντεο ενθάρρυνσης του Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Αναστασίου χρησιμοποίησε τη βοήθεια ενός ξεχωριστού βίντεο, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής.

Φαντασία επιστράτευσε ο Γιάννης Αναστασίου, προκειμένου να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ Καλλονής. Το ποδοσφαιρικό τμήμα παρακολούθησε ένα βίντεο διάρκειας λεπτών, με στόχο να βοηθηθεί και να αντιληφθεί την κρισιμότητα της περίστασης.

Το βίντεο προήλθε από μοντάρισμα 18 ωρών και περιείχε αξιομνημόνευτες σκηνές από ταινίες, συνδυασμένες με πλάνα από παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Τη δύσκολη εργασία ανέλαβε ο τεχνικός της ΠΑΕ, Λάμπρος Αβράμης, και την έφερε σε πέρας στο σύντομο διάστημα μετά το ματς με τη Γκαμπάλα.

Ο Αναστασίου χρησιμοποίησε το βίντεο ως επικουρία στην ομιλία του, για να δώσει ώθηση και να προσθέσει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του. Σαφώς, για να αναστραφεί το κλίμα χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα, όμως ο Αναστασίου εφευρίσκει και άλλους τρόπους για να φτάσει πιο σύντομα στο στόχο του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ