ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το βάρος στην τακτική από τον Στραματσόνι

Το βάρος στην τακτική από τον Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Προπόνηση σε δυο γκρουπ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού το Σάββατο το πρωί με τον Αντρέα Στραματσόνι να δοκιμάζει διάφορα πράγματα πάνω σε θέματα τακτικής.

Με διπλή προπόνηση συνεχίζεται το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού και στην πρωινή ο Αντρέα Στραματσόνι έριξε το βάρος του πάνω σε θέματα τακτικής. Μάλιστα για να δουλέψει καλύτερα με τους παίκτες του τους χώρισε σε δυο γκρουπ και την ώρα που ενώ το ένα έκανε τακτική το άλλο δούλευε στο γυμναστήριο.

Ο Ιταλός προπονητής δούλεψε πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια που ήθελε δοκιμάζοντας κάποια πράγματα που θέλει να βλέπει από τους παίκτες του στην διάρκεια των αγώνων.

Σε ότι έχει να κάνει με τους Λέτο και Τελάντερ συνέχισαν και το Σάββατο το πρωί το ατομικό τους πρόγραμμα. Ο Αργεντινός αναμένεται να μπει σε το αργότερο σε δυο-τρεις μέρες στο πρόγραμμα σε αντίθεση με τον Δανό ο οποίος για δυο εβδομάδες ακόμα τουλάχιστον θα ακολουθεί το δικό του ατομικό πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ξεκίνησαν την ημέρα τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, όπου το ένα έκανε γυμναστήριο και το άλλο παιχνίδι και τακτική, εναλλάξ.

Τελάντερ και Λέτο συνέχισαν το πρόγραμμά τους.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά σήμερα στις 6:30 το απόγευμα".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ