ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το τρίτο σουηδικό "buzzer beater" επί Ουζουνίδη!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τρίτη φορά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία, ο Παναθηναϊκός νικά τον αντίπαλο του σκοράροντας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού! Μπεργκ, Μολίνς και τώρα Χίλιεμαρκ, οι τρεις σκόρερ. (VIDEO)

Μία νίκη στις καθυστερήσεις έχει ξεχωριστή "γλύκα" για την ομάδα που την πετυχαίνει, πόσο μάλλον όταν έχει αριθμητικό μειονέκτημα δύο ποδοσφαιριστών. Όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος νίκησε 2-1 τη Λάρισα με γκολ στο 92', αγωνιζόμενος με 9 λόγω των αποβολών των Σιλά και Άλτμαν. Σε ένα χρονικό σημείο που όλα έδειχναν να καταρρέουν, το Τριφύλλι έψαξε τους τους τρεις βαθμούς και τους πήρε, πανηγυρίζοντας και ξεσπώντας από την πίεση των ημερών.

Ωστόσο, επί των ημερών του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει τρεις νίκες στις καθυστερήσεις, κάθε μία τους με ξεχωριστή σημασία. Κατά σύμπτωση, όλες φέρουν την υπογραφή ενός Σουηδού, ο οποίος ήταν παρών στο κατάλληλο timing για να "χτυπήσει" στο φινάλε.

Το πρώτο "buzzer beater" σημειώθηκε στις 2 Απριλίου του 2017, στο "Σπύρος Λούης". Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε 2-0 της ΑΕΚ, η Ένωση ισοφάρισε σε 2-2, αλλά ο Μάρκους Μπεργκ στο 90', πλάσαρε από κοντά τον Μπάρκα, μετά από ασίστ του Λουντ και έδωσε το "διπλό" με 3-2!

Το δεύτερο "buzzer beater" συνέβη στις 31 Μαΐου του 2017, στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε ισάριθμες σε 2-2 και στο 93', ο Κλωναρίδης έκανε τη σέντρα από πλάγια και ο Μολίνς με κεφαλιά, "εκτέλεσε" τον Μπρκιτς για το 3-2!

Το τρίτο και τελευταίο "buzzer beater" πραγματοποιήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 2017, στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο σκορ, η Λάρισα ισοφάρισε και απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα με τις αποβολές των Άλτμαν, Σιλά. Ωστόσο, στο 92' ο Χίλιεμαρκ σέντραρε με φάλτσο από μακρινή πλάγια θέση και σκόραρε το 2-1!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ