ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το τελευταίο αντίο στον Αλβαρέζ

Το τελευταίο αντίο στον Αλβαρέζ
Αλβαρέζ

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το Μεγάλο Σάββατο το πρωί τον Όσκαρ Αλβαρέζ λέγοντας το ύστατο χαίρε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. .

Αρκετοί συγγενείς, φίλοι αλλά και γνωστοί του Όσκαρ Αλβαρέζ βρέθηκαν το Μεγάλο Σάββατο το πρωί στο κοιμητήριο του Παπάγου για να πουν το ύστατο χαίρε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που έφυγε από την ζωή την Μεγάλη Πέμπτη.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν αρκετοί παλαίμαχοι παίκτες του Παναθηναϊκού και συμπαίκτες του Αργεντινού όπως οι Δομάζος, Γονιός, Λιβαθηνός, Ρότσα, Φυλακούρης και Λουκανίδης ενώ ο Βασίλης Κωνσταντίνου εκπροσώπησε την πράσινη ΠΑΕ ως αντιπρόεδρος του τριφυλλιού.

Εκεί επίσης ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣ ο κ. Χριστοβασίλης ο οποίος μάλιστα κατέθεσε και στεφάνι. Στεφάνια επίσης κατέθεσαν η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και ο σύνδεσμος του τριφυλλιού από τον Χολαργό, το EAST-END. Άλλωστε ο εκλιπών τα τελευταία χρόνια της ζωής του έμενε στην περιοχή του Χολαργού.

Μάλιστα κάποιοι φίλοι του ΠΑΣ είχαν μαζί τους και μια φανέλα στην οποία έγραψαν: "Σκίσε τα δίχτυα και στον ουρανό" και την έβαλαν μέσα στο φέρετρο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ