ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το συμβόλαιο του Δώνη και ο όρος του στον Πιεμπονγκσάντ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΩΝΗ ΜΕ ΠΑΙΡΟΤΖ ΠΙΕΓΚΜΠΟΝΣΑΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, για δυο χρόνια θα είναι μίνιμουμ το συμβόλαιό του, ενώ υπάρχει όρος να μείνουν οι παίκτες, όπως ανέφερε ο Κώστας Γουλής στον Sport24 Radio 103,3.

Την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, μετά την συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες το πρωί της Δευτέρας (4/6).

"Όλα πηγαίνουν καλά, είμαστε στην τελική ευθεία για να τελειώσει η συμφωνία", δήλωσε ο Γιώργος Δώνης μετά την 45λεπτη συνάντηση με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία και τον Νίκο Νταμπίζα. Πλέον, αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα.

Αναφορικά με το συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή, θα είναι μίνιμουμ για δυο χρόνια. Του προτάθηκε τριετής συμφωνία από τον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχει πρόθεση να μείνουν όλοι οι παίκτες, όπως ο Ρόμπιν Λουντ, με τον οποίον θα μιλήσει τα επόμενα 24ωρα ο Νταμπίζας.

Άλλωστε, ένας βασικός όρος για να συμφωνήσει ο Γιώργος Δώνης, είναι να μείνουν οι παίκτες και να μην αποδυναμωθεί η ομάδα, η οποία έχει και περιορισμό μεταγραφών (πέρα από το -6) λόγω του ελλιπούς φακέλου στην διαδικασία αδειοδότησης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ