ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Το συλλαλητήριο θα γίνει όταν θα είναι θωρακισμένο"

"Το συλλαλητήριο θα γίνει όταν θα είναι θωρακισμένο"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, εξήγησαν τους λόγους που τους οδήγησαν στην αναβολή του συλλαλητηρίου της Τετάρτης.

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην αναβολή του συλλαλητηρίου που διοργάνωνε για την Τετάρτη (25/11), προκειμένου οι οπαδοί να διαμαρτυρηθούν για τις αδικίες που υφίσταται η ομάδα. Μετά τη λήξη της συνεδρίασης του ΔΣ, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς, εξήγησαν τους λόγους της απόφασης.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις πληροφορίες που είχαν για την πρόκληση επεισοδίων από ανθρώπους άσχετους με το Τριφύλλι, με στόχο τη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων και δεσμεύτηκαν ότι η εκδήλωση διαμαρτυρίας θα διοργανωθεί σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου, μετά το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, συζητήσαμε τα θέματα του συλλαλητηρίου. Είχαμε συγκεκριμένες και πολλές πληροφορίες ότι θα είχαμε προβοκάτσιες με απρόβλεπτες συνέπειες και θα αμαυρωνόταν η διαδήλωση και το όνομα του Παναθηναϊκού. Για αυτό αποφασίσαμε να αναβάλλουμε τη διαμαρτυρία της Τετάρτης και θα την κάνουμε όταν καταφέρουμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ηρεμία. Το αποφασίσαμε γιατί είναι πρόσφατα και τα επεισόδια από το παιχνίδι του Σαββάτου".

Έπειτα, ο Ηλίας Μιχαλαριάς ανέφερε στις δηλώσεις του:

"Είχαμε θετικά μηνύματα από τον κόσμο για το συλλαλητήριο, αλλά έχουμε σοβαρές πληροφορίες για προβοκάτσια και δεν μπορούμε να ρισκάρουμε το μέλλον του Παναθηναϊκού. Δεσμευόμαστε ότι το συλλαλητήριο θα γίνει σε σύντομη χρονική στιγμή και θα είναι απόλυτα οργανωμένο και θωρακισμένο και δεν θα μπορέσει κανείς να το αμαυρώσει".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ