ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το συγκινητικό αντίο του Βιγιαφάνιες στην "οικογένεια του Παναθηναϊκού"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (SUPERLEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ ICON

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες λίγη ώρα μετά το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Αλάνιασπορ αποχαιρέτησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στον λογαριασμό του στο instagram.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Αλάνιασπορ οδηγώντας την μάλιστα στη νίκη. Λίγες ώρες αργότερα ο Αργεντινός άσος με ένα συγκινητικό ποστάρισμα στον λογαριασμό του στο instagram αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και τους φιλάθλους του κάνοντας λόγο για δυο υπέροχα χρόνια που έζησε στην οικογένεια του τριφυλλιού.

Επίσης σημείωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει κάποια φορά για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτά τα δυο υπέροχα χρόνια σε ένα ιστορικό σωματείο. Μια ομάδα που είναι οικογένεια, η δική μου οικογένεια.

Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου είχα ανάγκη από μια αλλαγή αν και μου κόστισε αρκετά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου.

Πάντα έδιναν το μάξιμουμ και θα συνεχίσω να το κάνω επειδή έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ το ποδόσφαιρο.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη που μου δείξατε. Εύχομαι μια μέρα να γυρίσω πίσω και να φορέσω ξανά αυτή την όμορφη φανέλα. Σας αγαπάω".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ