ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το στοίχημα της διαχείρισης από τον Ουζουνίδη

Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει κατά σειρά τους Θέλτα, Ατρόμητο, Απόλλωνα και Λάρισα και ο Ουζουνίδης πρέπει να βρει την αγωνιστική ισορροπία. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Περίπλοκες αποφάσεις καλείται να λάβει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος του 2016. Απομένουν τέσσερα δύσκολα παιχνίδια, με τη νίκη να είναι απαραίτητη στα ματς των εγχώριων διοργανώσεων.

Ο προπονητής υποχρεούται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να πάρει ότι μπορεί από το ρόστερ, που έχει περιορισμένες δυνατότητες λόγω της κακής κατάστασης που βρίσκονται οι περισσότεροι παίκτες.

Καταρχάς, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Θέλτα την Πέμπτη (8/12) στο "Απόστολος Νικολαΐδης", για το φινάλε των ομίλων του Europa League. Έπειτα, την Κυριακή (11/12) φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη Superleague, κατόπιν αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για το τέλος των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη (14/12) και ολοκληρώνει για το πρωτάθλημα, με την ΑΕΛ στη Λάρισα την Κυριακή (18/12).

Θα χρειαστεί το ροτέισον

Το καθήκον του Ουζουνίδη είναι να ξεχωρίσει ποιον παίκτη θα χρησιμοποιήσει, που και για πόσο χρονικό διάστημα. Όπως φάνηκε από την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός οφείλει να παίζει συντηρητικά για να έχει διάρκεια στην απόδοση του. Αλλά και αυτό προϋποθέτει άνοιγμα του ροτέισον, ώστε όλοι να έχουν αντοχές και ενέργεια για να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο Ουζουνίδης πρέπει να θέσει προτεραιότητες και να βρει την ισορροπία στις επιλογές του, ώστε να διατηρήσει τους πιο σημαντικούς παίκτες σε καλή κατάσταση. Παράλληλα, παίρνοντας λύσεις από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, θα κλείσει και την αξιολόγηση που πραγματοποιεί εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ήδη, έλαβε τις εργομετρικές μετρήσεις των παικτών, για να ενημερωθεί για τους πιο επιβαρυμένους και σε συνεργασία με το επιτελείο, εκπονεί το πλάνο του. Διότι πρόκειται για μία κρίσιμη τετράδα αγώνων και ο Ουζουνίδης θα ήθελε το 4Χ4 ή έστω τις νίκες εντός συνόρων…

Πηγή: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπεργκ: "Δεν θα τα παρατήσουμε!"
"Λάθος κύριε Αποστολάκη"
Προπονήθηκε ο Λεντέσμα
Δεν κορόιδεψε ο Ουζουνίδης
Οι έξι μικρές παρεμβάσεις του Ουζουνίδη
Ρεαλιστής Μαρίνος
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ