ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Sport24.gr στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το Sport24.gr στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr σας βρέθηκε έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σας μετέφερε όλα έγιναν στο κρίσιμο Δ.Σ.

Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οδήγησαν στην οριστική διακοπή του πριν καν αυτό ξεκινήσει ανάγκασαν τον Γιάννη Αλαφούζο να ζητήσει τη σύγκλιση έκτακτου Δ.Σ. τονίζοντας παράλληλα την πρόθεσή του να παραιτηθεί.

"Αύριο θα συγκαλέσω εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου προτίθεμαι να υποβάλω την παραίτηση μου. Θα εισηγηθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο να εξετάσει εάν θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα" ήταν η δήλωση που έκανε αμέσως μετά το ντέρμπι.

Το Δ.Σ. που προανήγγειλε διεξήχθη το πρωί της Κυριακής και κράτησε τρεις ώρες.Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έφτασε εκεί στις 10.58, ενώ ήταν ήδη εκεί οι κ.κ. Φύσσας, Κωνσταντίνου και Παπαδόπουλος.

Θυμηθείτε όσα σας μετέφερε το Sport24.gr:

10.58 Έφτασε στα γραφεία ο Γιάννης Αλαφούζος

11.00 Μέσα στην αίθουσα βρίσκονται η κ. Μπαλωμένου, ο κ. Τουμαζάτος, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.

11.15: Πέρα από τα μέλη του Δ.Σ. στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν και κάποιοι στενοί συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου.

13.00: Έχουν περάσει ήδη δύο ώρες από όταν ξεκίνησε η συνεδρίαση χωρίς να έχει διαρρεύσει τίποτα. Όλοι συνεχίζουν να βρίσκονται μέσα στην αίθουσα.

13:55: Ο πρώτος που αποχώρησε από τη σύσκεψη ήταν ο Τάκης Φύσσας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή ολοκληρώθηκε.

14:10: Μετά από τρεις ώρες ολοκληρώθηκε το έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και περιμένουμε για την καθιερωμένη ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους.

14.15: Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ήταν και τα δέκα μέλη του Δ.Σ. και συζήτησαν για το θέμα της παραίτησης του Γιάννη Αλαφούζου. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση παρά μόνο ότι σε λίγο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε πλάνα από την άφιξη του Γιάννη Αλαφούζου στα γραφεία

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ