ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το σκεπτικό για το ασυνήθιστο ρεπό του Παναθηναϊκού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr εξηγεί γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να αφήσει ελεύθερους τους παίκτες του πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του τρεις ημέρες πριν από το αθηναϊκό ντέρμπι, ξενίζει σε αρκετούς. Είναι γεγονός ότι δεν συγκαταλέγεται στις συνηθισμένες επιλογές των προπονητών στο υψηλότερο επίπεδο. Ωστόσο, το είχε επαναλάβει πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εκ του αποτελέσματος, βοήθησε στη νίκη με 1-0.

Βέβαια, αυτή την εβδομάδα οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σε σύγκριση με την προηγούμενη. Πριν το ντέρμπι των αιωνίων, ο Ουζουνίδης προπόνησε τους παίκτες από τη Δευτέρα έως την Τετάρτη, υπήρχε αγωνιστικός ρυθμός και όλοι ήταν επικεντρωμένοι στον αντίπαλο. Τώρα, έχει μεσολαβήσει η αγωνιστική των Εθνικών ομάδων και δέκα ποδοσφαιριστές απουσίαζαν για τις διεθνείς υποχρεώσεις τους.

ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ

Όμως, ο προπονητής του Τριφυλλιού γνωρίζει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του και έκρινε ότι μία προπόνηση παραπάνω δεν θα προσέθετε κάτι. Αντίθετα, θεωρεί ότι μία ελεύθερη μέρα θα τους αποφορτίσει από την πίεση και θα τους τονώσει το ηθικό, για να αποδώσουν καλύτερα την Κυριακή (2/4).

Η μοναδική σύσταση που έκανε στην ομάδα, ήταν να προσέξουν άπαντες στο ρεπό τους και να αποφύγουν οτιδήποτε περιττό. Ο Ουζουνίδης θέλει να ξεκουραστούν, να ηρεμήσουν και η διασκέδαση μπορεί να περιμένει… Άλλωστε, ακολουθεί ένα επιβαρυμένο δεκαήμερο με τέσσερα ματς υψηλής έντασης και οι παίκτες χρειάζονται αντοχές.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ

Οι μόνοι για τους οποίους η Πέμπτη (30/3) δεν είναι ελεύθερη είναι οι Μπεργκ, Χουλτ, Λουντ, Εμποκού, Ο. Βλαχοδήμος. Οι πέντε παίκτες απουσίασαν τις προηγούμενες ημέρες επειδή είχαν παιχνίδια με τις Εθνικές ομάδες και θα προπονηθούν για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ