ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το σκάουτινγκ της Αταλάντα στον Καμπέσας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τι αναφέρουν οι Ιταλοί για την έως τώρα πορεία του Καμπέσας στον Παναθηναϊκό και η σιγουριά για επιστροφή το καλοκαίρι στην Αταλάντα.

Τον Μπράιν Καμπέσας και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό έως τώρα θέλησαν να παρουσιάσουν οι Ιταλοί δημοσιογράφοι του www.tuttomercatoweb.com. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους ο Καμπέσας είναι ένας από τους παίκτες που πιστεύουν στην Αταλάντα και θα επιστρέψει σίγουρα το καλοκαίρι.

Το κείμενο αναφέρει: "Πήρε μεταγραφή από την Αταλάντα στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι καθώς δεν είχε βρει χώρο στον σύλλογο της Ιταλίας. Και επιτέλους στην Ελλάδα ο επιθετικός από το Εκουαδόρ έχει ξεκινήσει να "βλέπει" γήπεδο, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκινάει ως βασικός.

Παρόλα αυτά στην Αταλάντα πιστεύουν στον παίκτη τόσο πολύ και στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στο Μπέργκαμο. δεν υπάρχει περίπτωση για δοθεί ξανά δανεικός ή να αποκτηθεί από το ελληνικό σωματείο. Ήταν εξάλλου ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι ο οποίος ήθελε ο Καμπέσας να πάει κάπου δανεικός για να επιστρέψει πιο ώριμος για την επόμενη σεζόν".

Αυτό που έχουν παραλείψει βέβαια οι Ιταλοί είναι να σημειώσουν πως ο Καμπέσας για ενάμιση μήνα ήταν τραυματίας και για αυτό είχε χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ