ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ραντεβού με το "Pan Asia" fund και η τελική ευθεία για Νταμπίζα

Το ραντεβού με το "Pan Asia" fund και η τελική ευθεία για Νταμπίζα
Νταμπίζας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο περιθώριο της επίσκεψης του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στην Αθήνα στενός συνεργάτης του Ταϊλανδού βρέθηκε και τα είπε από κοντά με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εδώ και καιρό είχε προκρίνει την επιστροφή του Νταμπίζα ως την ιδανικότερη επιλογή για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή των πράσινων.

Κάτι που διαμήνυσε και στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στο ραντεβού που είχαν το περασμένο Σάββατο. Όπως επίσης του μίλησε και για τον Γιώργο Δώνη. Άλλωστε ο Αλαφούζος είχε κάνει ραντεβού και με τους δυο.

Ο Ταϊλανδός δεν αψήφησε όσα του είπε ο Γιάννης Αλαφούζος και γι' αυτό ο συνεργάτης του που τον ακολούθησε στην Ελλάδα, Τζακ Σρισουμρίντ, είδε από κοντά τον Νίκο Νταμπίζα.

Οι δυο τους συζήτησαν για αρκετή ώρα και μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής δήλωσε στη διάθεση των επενδυτών αν είναι η τελική επιλογή τους.

ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ FUND...

Το ραντεβού που έγινε ανάμεσα στις δυο πλευρές όμως, δεν συνεπάγεται πως ο Νταμπίζας είναι... μισό βήμα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Όπως λεγόταν και από την πλευρά του Πιεμπονγκσάντ, δεν υπάρχει βιασύνη στο θέμα του τεχνικού διευθυντή και αφού εξεταστούν και κάποιες περιπτώσεις που έχουν ήδη στα υπόψιν, θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Βέβαια αυτό που δεν μπορεί να ξέρει κανείς είναι τι θα γίνει αν ο Γιάννης Αλαφούζος πάρει την απόφαση να ενεργοποιήσει τη λύση του Νίκου Νταμπίζα και θελήσει να τον προσλάβει άμεσα στον Παναθηναϊκό, καθώς σ' αυτό το προφανώς μεταβατικό στάδιο μέχρι να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος, εκείνος παραμένει το αφεντικό της ΠΑΕ και ο άνθρωπος που πληρώνει για τα χρέη. Ο Νταμπίζας παραμένει το φαβορί, όπως και ο Δώνης για το πόστο του προπονητή, αλλά ακόμη οριστικό δεν είναι τίποτα...

Από την πλευρά του Πιεμπονγκσάντ λέγεται ότι δεν υπάρχει βιασύνη στο θέμα του τεχνικού διευθυντή και αφού εξεταστούν και οι περιπτώσεις άλλων υποψήφιων, θα ληφθεί η σχετική απόφαση στα τέλη της εβδομάδας, όταν και θα υπάρξει επικοινωνία με τον Αλαφούζο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ