ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρώτο αίτημα του Ερασιτέχνη προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Το πρώτο αίτημα του Ερασιτέχνη προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μπόμης, ζήτησε από τον Βασίλη Κωνσταντίνου μία κίνηση καλής θέλησης από την ΠΑΕ, σχετικά με τις οφειλές της προς τον Ερασιτέχνη.

Κίνηση καλής θέλησης από την ΠΑΕ έχει ζητήσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, προκειμένου να επικρατήσει κλίμα συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών... Πρόκειται για την οφειλή που απορρέει από τη σύμβαση για τη χρήση του "Απόστολος Νικολαΐδης" και που προσδιορίζεται στις 611.000 ευρώ.

Την Τετάρτη (20/6) ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μπόμης, μίλησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου και ζήτησε την καταβολή ενός σημαντικού μέρους του χρέους. Όπως τόνισε, η νέα διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα εκλάμβανε πολύ θετικά την ανταπόκριση της ΠΑΕ στο αίτημα της.

Ο Κωνσταντίνου απάντησε ότι θα συζητήσει το θέμα με τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ και θα το θέσει υπόψη του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος θα πάρει την τελική απόφαση. Ωστόσο, σε πρώτη φάση ο Κωνσταντίνου δεν απέρριψε το αίτημα του Ερασιτέχνη.

Οι 611.000 που οφείλει η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη ως μισθώματα για το "Απόστολος Νικολαΐδης" δεν είναι άμεσα απαιτητές. Η διοίκηση Κωνσταντίνου είχε συμφωνήσει με τον υπηρεσιακό πρόεδρο, Νίκο Πλυτά για την αποπληρωμή της σε βάθος πενταετίας. Πρόκειται για έναν διακανονισμό που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν αποδέχεται και για αυτό ζήτησε νέα συμφωνία...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ