ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρόστιμο των 500 ευρώ και η ενόχληση για την διαρροή στον Παναθηναϊκό

Το πρόστιμο των 500 ευρώ και η ενόχληση για την διαρροή στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος θα κληθούν να πληρώσουν και πρόστιμο για το πειθαρχικό τους παράπτωμα που έφερε άλλωστε και την κατσάδα του Γιάννη Αναστασίου στην προπόνηση της Δευτέρα.

Το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος μην τηρώντας το νυχτερινό ωράριο πέρα από την κατσάδα του Έλληνα τεχνικού και τον αποκλεισμό του πρώτου από το φιλικό με την Σοσιεδάδ επιφέρει πρόστιμο για τους δυο ποδοσφαιριστές.

Ο εσωτερικός κανονισμός αναφέρει ότι οι δυο παίκτες πρέπει να τιμωρηθούν με 500 ευρώ έκαστος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα τους κρατηθούν τα χρήματα από το μισθό τους. Υπάρχει και περίπτωση να πληρώσουν ένα από τα τραπέζια που θα γίνουν στην διάρκεια της σεζόν πληρώνοντας έτσι το πρόστιμο, όπως άλλωστε συνηθίζεται.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο εσωτερικός κανονισμός προβλέπει και σε πολλές ακόμα περιπτώσεις την καταβολή προστίμων από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, με πιο χαρακτηριστική την επιβολή προστίμου για μια αναίτια κάρτα που μπορεί να δεχθεί ένας ποδοσφαιριστής, κίτρινη ή κόκκινη στην διάρκεια ενός αγώνα.

Συζήτησαν για την... διαρροή

Από εκεί και πέρα η διαρροή της κατσάδας του Γιάννη Αναστασίου στους παίκτες του τριφυλλιού έγινε αντικείμενο συζήτησης την Τρίτη το πρωί στην προπόνηση των πράσινων. Τόσο μεταξύ των ίδιων των ποδοσφαιριστών όσο και μεταξύ του 42χρονου προπονητή και των ποδοσφαιριστών του.

Οι παίκτες μεταξύ τους έλεγαν ότι δεν θα πρέπει να βγαίνουν τέτοια πράγματα προς τα έξω ενώ και ο Γιάννης Αναστασίου μιλώντας για λίγο στους ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καλαφάτης" είπε ότι τέτοια πράγματα κάνουν κακό στην ομάδα όταν "βγαίνουν στη φόρα" και δεν βοηθούν το τριφύλλι. Υπήρχαν μάλιστα και παίκτες που δεν γνώριζαν ότι η κατσάδα του Αναστασίου είχε γίνει θέμα στα ΜΜΕ και για αυτό και αρχικά είχαν παραξενευτεί για τον λόγο για τον οποίο τους έκανε εκ νέου παρατηρήσεις ο τεχνικός του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ