ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού είναι κενό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν αναζητά μόνο προπονητή για τον Παναθηναϊκό, αλλά και συνεργάτες για να στελεχώσει όλο το τεχνικό team.

Η πρόσληψη του Γιώργου Δώνη είναι αναγκαία για τον Παναθηναϊκό, όχι μόνο επειδή ο 48χρονος προπονητής έχει αποδείξει τις ικανότητες του. Επιπρόσθετα, έχει σημασία το γεγονός ότι ο Δώνης διαθέτει έτοιμο επιτελείο για να συνεργαστεί.

Μαζί του θα προσληφθούν οι Μάκης Αγγελίνας και Μιόντραγκ Μένταν ως βοηθοί, Γρηγόρης Γεωργίτσας ως γυμναστής, Παναγιώτης Μαλιαρίτσης ως προπονητής τερματοφυλάκων και Γιώργος Σ. Γεωργιάδης ως αναλυτής αγώνων. Πρόκειται για τους αναγκαίους συνεργάτες που δουλεύουν με τον προπονητή σε κάθε ομάδα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός μετά και την αποχώρηση του Βασίλη Αρματά, δεν διαθέτει ούτε ένα μέλος στο προπονητικό επιτελείο του... Ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Παγανιάς έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό, ο Ουζουνίδης έφυγε μαζί με τους Κόλα και Γιάγκου και απέμεινε ο Σπύρος Μαραγκός, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του Τριφυλλιού.

Αν ο Δώνης απαντήσει αρνητικά στον Νίκο Νταμπίζα, τότε ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα εξετάσει άλλους υποψήφιους. Ωστόσο, λίγοι είναι οι Έλληνες προπονητές οι οποίοι διαθέτουν επιτελείο που συνεργάζεται αποκλειστικά μαζί τους και αναγκαστικά, θα αναζητήσουν συνεργάτες για να επαναδρώσουν το team τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ