ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Europa League

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Europa League

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άγιαξ στην Λεωφόρο στην πρεμιέρα του στου ομίλους του Europa League στις 15 Σεπτέμβρη ενώ στη συνέχεια έχει δυο παιχνίδια εκτός έδρας κόντρα σε Θέλτα και Σταντάρ. Δείτε αναλυτικά.

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων του Παναθηναϊκού στο Europa League με τους πράσινους να ανακοινώνουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τη σειρά των αγώνων. Το τριφύλλι αρχικά θα υποδεχθεί τον Άγιαξ στην Λεωφόρο ενώ στη συνέχεια θα δώσει δυο ματς εκτός έδρας κόντρα σε Θέλτα και Σταντάρ Λιέγης. Στη συνέχεια θα υποδεχθεί τους Βέλγους για να ταξιδέψει στα τέλη Νοεμβρίου στην Ολλανδία και να υποδεχθεί τελευταία αγωνιστική την Θέλτα.

Το πρόγραμμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετικό για τον Παναθηναϊκό που ξεκινάει στην έδρα του και μπορεί με τρίποντο κόντρα στον πιο ισχυρό αντίπαλο να χριστεί φαβορί στον όμιλο ενώ υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τους Ισπανούς, μια δυνατή ομάδα, που μπορεί εκείνη τη στιγμή όμως είτε να έχει προκριθεί, είτε να είναι αδιάφορη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των παιχνιδιών:

1η αγωνιστική (15/09/2016)
Παναθηναϊκός-Άγιαξ (22.05)
Σταντάρ Λιέγης-Θέλτα Βίγκο (22.05)

2η αγωνιστική (29/09/2016)
Θέλτα Βίγκο-Παναθηναϊκός (20.00)
Άγιαξ-Σταντάρ Λιέγης (20.00)

3η αγωνιστική (20/10/2016)
Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός (20.00)
Θέλτα Βίγκο-Άγιαξ (20.00)

4η αγωνιστική (03/11/2016)
Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης (22.05)
Άγιαξ-Θέλτα Βίγκο (22.05)

5η αγωνιστική (24/11/2016)
Άγιαξ-Παναθηναϊκός (20.00)
Θέλτα Βίγκο-Σταντάρ Λιέγης (20.00)

6η αγωνιστική (08/12/2016)
Παναθηναϊκός-Θέλτα Βίγκο (22.05)
Σταντάρ Λιέγης-Άγιαξ (22.05)

Ζιλμπέρτο: "Να συνεχίσουμε με σκληρή δουλειά"

Εν τω μεταξύ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε και στην επίσημη ιστοσελίδα της πράσινης ΠΑΕ για την κλήρωση λέγοντας:

«Νομίζω ότι ήταν μια καλή κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, αν και όχι τόσο εύκολη. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε την νοοτροπία και την αγωνιστικότητα που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδι και τώρα που μπήκαμε στους ομίλους του Europa League. Πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια σκληρή δουλειά και να βγάλουμε το καλό πρόσωπο του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί. Όλοι ξεκινούν από το μηδέν και αν δεν παίξεις καλά, δεν μετράει το όνομα που ενδεχομένως να φέρεις. Το σημαντικό για εμάς είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Δεν θα είναι εύκολο, όταν παίζεις στην Ευρώπη το επίπεδο είναι ακόμα πιο υψηλό και πρέπει να είσαι ικανός για να ανταποκριθείς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ