ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα
INTIME SPORTS

Διαβάστε το πρόγραμμα των προπονήσεων και των συνεντεύξεων Τύπου για το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Γκαμπάλα.

Η αποστολή της Καμπάλα θα φτάσει στην Αθήνα με πτήση charter την Τετάρτη, 27 Αυγούστου και ώρα 13:00. H συνέντευξη Τύπου του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας, Ρόμαν Χρίχορτσουκ, θα παραχωρηθεί την ίδια ημέρα, στις 20:30 στην αίθουσα Τύπου του "Απόστολος Νικολαϊδης", ενώ η προπόνησή της θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο στις 21:00.

Ο Παναθηναϊκός θα προπονηθεί στις 17:30 στο Κορωπί, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αναστασίου θα πραγματοποιηθεί στις 15:45, στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Επέστρεψε στο τριφύλλι ο Σταματάκης

Την ίδια στιγμή, στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού επέστρεψε ο νεαρός χαφ, Γιάννης Σταματάκης. Ο Σταματάκης γυμνάζονταν με τον Λεβαδειακό και περίμενε την επίσημη πρόταση, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο, όμως η διοίκηση της ΠΑΕ δεν τήρησε τα λεγόμενα της.

Την Τρίτη (25/8), ο Σταματάκης ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας όπως φυσικά μετέχουν πλέον εδώ και αρκετές μέρες και οι Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Μέντες οι οποίοι επίσης δεν υπολογίζονταν. Ο Σταματάκης θα περιμένει έως το τέλος Αυγούστου, μήπως συμφωνήσει με άλλη ομάδα καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από δυο ομάδες της Super League και αρκετές της Football League και αν δεν υπάρξει συμφωνία θα συνεχίσει να προπονείται με το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ