ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το ποστάρισμα του Αυλωνίτη που ενώνει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αυλωνίτης έγινε ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε ντέρμπι αιωνίων τόσο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού όσο και αυτή του Ολυμπιακού κάτι που χαρακτήρισε τιμή του.

Η είσοδος του Τάσου Αυλωνίτη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό έβαλε τον Έλληνα αμυντικό στη λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει και τις δυο φανέλες των αιωνίων. Τόσο αυτή του Παναθηναϊκού όσο φυσικά και αυτή τον ερυθρόλευκων. Άλλωστε το 2014 ο Αυλωνίτης με δικό του γκολ είχε κρίνει το ντέρμπι των δυο ομάδων υπέρ του Ολυμπιακού τότε.

Ο Έλληνας αμυντικός με ποστάρισμα του στο ίντερνετ έγραψε πως ήταν τιμή και περηφάνια για τον ίδιο που φόρεσε τις φανέλες και των δυο ομάδων ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την προσπάθεια που έκαναν και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Άλτμαν.

Ο Αυλωνίτης έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter:

"Προσωπικα σαν ποδοσφαιριστης νιωθω τιμη & υπερηφανεια που εχω αγωνιστει με τις φανελες των δυο αυτων μεγαλων ομαδων! Συγχαρητηρια σε ολους τους συμπαιχτες μου για την χθεσινη μεγαλη προσπαθεια! @omrialtman Stay strong & come back ASAP my friend!!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ