ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πλάνο πληρωμών στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Εξοφλήθηκαν και οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη δόση Οκτωβρίου ενώ μέχρι τις 18 Απριλίου η πράσινη ΠΑΕ έχει προγραμματίσει να δώσει το 30% της δόσης Δεκεμβρίου.

Πραγματοποιήθηκε η εξόφληση της δόσης Οκτωβρίου στους ξένους παίκτες του Παναθηναϊκού στην διάρκεια της Μεγάλης Πέμπτης όπως έλεγαν από την πράσινη ΠΑΕ.

Μάλιστα τόνιζαν πως όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές είδαν το φως του χρήματος και δεν υπάρχει κάποιος που έχει να λαμβάνειν από τη δόση Οκτωβρίου. Αν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Άλτμαν ακόμα δεν έχει πάρει το συγκεκριμένο ποσό.

Όπως επίσης σημείωναν από το τριφύλλι στη διάρκεια της Μεγάλης Πέμπτης μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα το αργότερο θα έχει μπει και το 30% της δόσης Δεκεμβρίου στους Έλληνες ποδοσφαιριστές ενώ κάτι αντίστοιχο θα γίνει μέχρι τις 18 Απριλίου και με τους ξένους παίκτες του τριφυλλιού.

Αυτό είναι το πλάνο που έχουν θέσει οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Το αν θα τηρηθεί το ξέρουν μόνο αυτοί καθώς στην διάρκεια της φετινής σεζόν πολλές υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν και για αυτό οι πράσινοι έφτασαν στο σημείο να σκέφτονται την αποχή.

Θα πρέπει βέβαια να περιμένουμε την επιστροφή στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα ώστε οι παίκτες να συζητήσουν μεταξύ τους και να ξεκαθαρίσουν την στάση τους από εδώ και στο εξής.

Αυτό που έλεγαν από τη διοίκηση του τριφυλλιού όμως είναι πως μετά τις συγκεκριμένες πληρωμές δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο τριφύλλι.

Από εκεί και πέρα αυτό που είναι δεδομένο στον Παναθηναϊκό είναι πως την Τρίτη μπήκε ένας ακόμα μισθός και στους νεαρούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έχουν να λαμβάνουν μόνο το μισθό τους και όχι δόση συμβολαίου όπως οι υπόλοιποι πράσινοι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ