ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πάρτι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά από την κατάκτηση του τίτλου

Το πάρτι στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά από την κατάκτηση του τίτλου

Ο Τάκης Φύσσας έδωσε το... έναυσμα για να αρχίσει το πάρτι στα αποδυτήρια, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος κ-15 από τον Παναθηναϊκό (video).

Ένα μεγάλο πάρτι στήθηκε στα αποδυτήρια του ΔΑΚ Λαμίας, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος κ-15 από τον Παναθηναϊκό.

Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν μία ονειρική σεζόν επικρατώντας του ΠΑΟΚ στα πέναλτι με 5-4 στον τελικό και σήκωσαν για πρώτη φορά το τρόπαιο σε επίπεδο Παίδων.

Όπως ήταν φυσικό, η επιτυχία αυτή γιορτάστηκε όπως της αξίζει, με τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές αλλά και τα στελέχη της ακαδημίας που βρέθηκαν στο γήπεδο να γίνονται ένα κουβάρι στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του "τριφυλλιού", Τάκης Φύσσας, ανέβασε στο instagram ένα video από τους παίκτες να τραγουδούν τον ύμνο της ομάδας, κατόπιν δικού του συνθήματος.

Μαζί με το video, έγραψε και το εξής μήνυμα: "Οικογένεια - Νοοτροπία νικητή - Αυτοσυγκέντρωση - Εμπιστοσύνη - Πάθος και ψυχή. Τα είχατε όλα Πρωταθλητές!!! #champions #superleague #k15 #panathinaikos #".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ