ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το παράπονο του Μπαϊράμι από τον Παναθηναϊκό

Το παράπονο του Μπαϊράμι από τον Παναθηναϊκό

Ο Εμίρ Μπαϊράμι περιέγραψε πως δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τη μέση του και μετέφερε την άποψη του για την αντιμετώπιση που είχε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Εμίρ Μπαϊράμι αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι του 2013, όμως η ευπάθεια που αντιμετώπισε στη σπονδυλική στήλη, δεν του επέτρεψε να προσφέρει. Στις 10 Μαρτίου του 2015 ανακοινώθηκε η αποδέσμευση του και λίγες μέρες αργότερα, εντάχθηκε στο δυναμικό της Έλφσμπουργκ.

Ακόμα, ο Μπαϊράμι δεν έχει αγωνιστεί, όμως η αποκατάσταση του τραυματισμού φτάνει στην ολοκλήρωση της. Η ιστοσελίδα "gp.se" έχει δηλώσεις του Σουηδού μεσοεπιθετικού, ενώ στο δημοσίευμα υπάρχει μία αναφορά που καταγράφει τις σκέψεις του για τη μεταχείριση του στον Παναθηναϊκό.

"Δεν είναι μυστικό ότι έχω μία κήλη δίσκου από το 2008. Στη συνέχεια, το πρόβλημα άρχισε να μεταφέρεται. Στους γοφούς, αλλά εγώ δεν τα συνδύασα γιατί δεν είχε τέτοια προβλήματα στην πλάτη μου. Μετά επιβαρύνθηκαν τα ισχία. Έπειτα, η πλάτη και τα πόδια μου. Όλα αυτά επηρέασαν και τη σπονδυλική στήλη. Το βάρος μου δεν είχε σωστή κατανομή και δεν άντεξα άλλο" διηγείται ο Μπαϊράμι για το πρόβλημα του.

Έπειτα, ο Σουηδός δημοσιογράφος γράφει στο άρθρο ότι ο Μπαϊράμι αισθανόταν ότι το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού δεν είχε τη γνώση ώστε να τον βοηθήσει να απαλλαγεί από το πρόβλημα του. Προφανώς, εκφράζει τις σκέψεις του ποδοσφαιριστή, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα.

Πλέον, ο Μπαϊράμι νιώθει δυνατός και τονίζει ότι "δεν μπορώ να πω ότι είμαι 100% έτοιμος, θα ήταν ψέμματα να το ισχυριστώ. Αλλά ανεβάζω συνεχώς ρυθμούς, αισθάνομαι καλά και είμαι αισιόδοξος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ