ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το πανηγύρισαν και στα social media οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Το πανηγύρισαν και στα social media οι παίκτες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στα social media πανηγύρισαν τη πρόκριση του τριφυλλιού στους ομίλους του Europa League και ευχαρίστησαν τον κόσμο για την συμπαράσταση του.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στους ομίλους του Europa League και οι πράσινοι το χάρηκαν με τη ψυχή τους. Αρκετοί εξ αυτών μάλιστα θέλησαν να μοιραστούν τη χαρά του μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στα social media που διατηρούν. Οι Μπεργκ, Ζέκα, Ρινάλντι, Βιγιαφάνιες και Γουακάσο ανέβασαν φωτογραφίες από το ματς με την Μπρόντμπι και έγραψαν για την πρόκριση ενώ ανάρτηση έκανε και ο Νάνο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί από την Αλμερία.

Αρχικά ο Μάρκους Μπεργκ έγραψε: "Χαρούμενοι που πετύχαμε τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν".

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο Ζέκα, σημείωσε: " Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Είμαστε στη φάση των ομίλων και είμαι πολύ χαρούμενος για τον Παναθηναϊκό και τους συμπαίκτες μου".

Ο Νάνο θέλησε να δώσει τα συγχαρητήρια του για την προσπάθεια των πρώην συμπαικτών του αναφέροντας: "Συγχαρητήρια παιδιά. Είμαι περήφανος για τον καθένα σας ξεχωριστά. Τώρα πρέπει να απολαύσετε τη διαδικασία των ομίλων και να προσπαθήσετε για το καλύτερο. Αυτή τη χρονιά αισθάνομαι ότι θα είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη. Έγραψα ένα γράμμα για τους οπαδούς μας μέσα από την καρδιά μου. Ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτά τα 3 αξέχαστα χρόνια. Σας ευχαριστώ".

Από την άλλη ο Ρινάλντι ανέβασε μια φωτογραφία από το πούλμαν της ομάδας μαζί με τους Ζέκα, Λέτο, Μέστο, Ρέις και Κουτρουμπή και έγραψε: "Προκριθήκαμε στο Europa League. Πάμε Παρέα".

Ο έτερος Αργεντινός, Λούκας Βιγιαφάνιες, στάθηκε στον πρώτο στόχο που επετεύχθη γράφοντας: "Πρώτος στόχος επετεύχθη. Προκριθήκαμε στους ομίλους του Europa League".

Τέλος ο καλύτερος του Παναθηναϊκού στο ματς με την Μπρόντμπι, ο Γουακάσο, ανέφερε: "Σπουδαίο παιχνίδι παιδιά. Ερχόμαστε Europa League. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Παναθηναϊκού, τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη".

Το πανηγύρισαν και στα social media οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Clasificacion a Europa League ! ☘⚽️. VAMOS LA BANDA ! #panathinaikos #eufa #leto #reis

A photo posted by Lautaro Rinaldi (@lautirinaldi) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ