ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το παλεύει ο Κουτρουμπής στον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ(Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής προπονήθηκε σε φουλ ένταση την Δευτέρα και το παλεύει όχι μόνο για να ταξιδέψει στο Μπακού αλλά να είναι και στον πάγκο των πράσινων για το ματς με τους Αζέρους.

Κόντρα στις πιθανότητες και με σύμμαχο τη θέληση του ο Γιώργος Κουτρουμπής παλεύει να διαψεύσει και τον ίδιο του τον εαυτό αναφορικά με την παρουσία του την Πέμπτη το βράδυ στο Μπακού. Ο ίδιος ο αμυντικός των πράσινων έλεγε μετά την αναμέτρηση με τη Γκαμπάλα στη Λεωφόρο πως δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στη ρεβάνς.

Τέσσερις μέρες μετά όμως ο έμπειρος αμυντικός πήρε μέρος στη προπόνηση του Παναθηναϊκού και μάλιστα σε φουλ ένταση βγάζοντας όλο το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα πήρε μέρος στα παιχνίδια με μπάλα, έκανε μαρκαρίσματα, τζάρτζαρε και έδειξε να μην έχει πρόβλημα παρά το γεγονός ότι πριν από δυο εβδομάδες είχε κάνει επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Φυσικά έχει χάσει πολλές προπονήσεις και αυτό αναμένεται να παίξει το ρόλο του αλλά όπως όλα δείχνουν ο Κουτρουμπής το παλεύει όχι μόνο για να ακολουθήσει την ομάδα στο Μπακού αλλά για να βρεθεί και στον πάγκο και αν χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης, ασκήσεις ταχύτητας με αμυντικές και επιθετικές εναλλαγές και πιεστικά παιχνίδια ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Βιγιαφάνιές.

ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στη προπόνηση βρέθηκαν και τρία παιδιά από την ακαδημία του τριφυλλιού που είναι επαγγελματίες. Ο λόγος για τους Ξενόπουλο, Ζερβόπουλο και Δημήτρουλα. Όπως έγινε και την περασμένη εβδομάδα έτσι και τώρα δυο παιδιά από την Κ20 των πράσινων βοήθησαν την εκγύμναση της πρώτης ομάδας.

Μάλιστα και από τη στιγμή που και οι δυο τους είναι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να δείξουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη τις δυνατότητες τους στους ρυθμούς προπόνησης της πρώτης ομάδας και όχι αυτής των Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ