ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το παλεύει για Βέροια ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό

Το παλεύει για Βέροια ο Τελάντερ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μοναδικό απόντα τον Μολέντο και τους έξι διεθνείς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα κόντρα στην Βέροια.

Έναν πονοκέφαλο λιγότερο έχει πλέον ο Αντρέα Στραματσόνι καθώς ο Ράσμους Τελάντερ πήρε μέρος στη προπόνηση της Τρίτης (29/3) και δούλεψε σε φουλ ρυθμούς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Δανός το παλεύει να είναι στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού για το ματς με την Βέροια με τον 39χρονο τεχνικό να μην μπορεί να υπολογίζει στον Μολέντο ο οποίος έχασε μια ακόμη προπόνηση.

Πλην του Βραζιλιάνου απόντες από το πρόγραμμα της Τρίτης ήταν και οι έξι διεθνείς οι οποίοι αναμένονται τις επόμενες μέρες να ενταχθούν και πάλι στις προπονήσεις του τριφυλλιού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Πρωινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν αρχικά σε δυο γκρουπ, όπου το ένα έκανε γυμναστήριο και το άλλο ασκήσεις ενδυνάμωσης εναλλάξ, ενώ ολοκλήρωσαν με ασκήσεις τακτικής.

Μπεργκ, Λουντ, Αμπέντ, Ευαγγέλου, Βασίλης Αγγελόπουλος και Λάμπρου απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ ο Μολέδο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4 το μεσημέρι".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ