ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το όχι του Χουλτ στην Σταντάρ Λιέγης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Σταντάρ Λιέγης κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ με τους πράσινους να είναι διατεθειμένοι να τη συζητήσουν αλλά ο Σουηδός άσος έδειξε να μην ενδιαφέρεται.

Στην περίοδο των μεταγραφών πολλές φορές "σκάνε" προτάσεις από εκεί που δεν το περιμένεις και για παίκτες που επίσης δεν περιμένεις. Μια τέτοια ήταν και η πρόταση, επίσημη, που έγινε από πλευράς της Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ.

Ένα θέμα το οποίο έχει παίξει εδώ και μια εβδομάδα, ίσως και πριν αναλάβει ο Σα Πίντο το σύλλογο του Βελγίου. Οι Βέλγοι που είχαν βγει στην αγορά για απόκτηση αριστερού μπακ είχαν στην λίστα τους τον Σεμπαστιάν Ποκονιολί της Γουέστ Μπρομ και τον Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού.

Έτρεξαν παράλληλα και τις δυο υποθέσεις καθώς ο Βέλγος αμυντικός της Γουέστ Μπρομ δεν ήταν σίγουρο ότι επιθυμούσε να επιστρέψει να αγωνιστεί στην πατρίδα του.

Οπότε κατέθεσαν πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Χουλτ τον οποίο και γνώριζαν καλά από τις αναμετρήσεις των δυο ομάδων ενώ έμαθαν και περισσότερες πληροφορίες και από τον Εμποκού.

Το τριφύλλι όταν είδε να έρχεται επίσημη πρόταση, που ξεπερνούσε το 1 εκατ. ευρώ, ήταν διατεθειμένο να "καθίσει" γύρω από το τραπέζι και να παραχωρήσει τον Σουηδό άσο για τον οποίο είχε δώσει πολύ λιγότερα χρήματα το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΧΟΥΛΤ

Όπως ήταν λογικό οι πράσινοι ενημέρωσαν τον Χουλτ για την πρόταση αυτή ενώ υπήρξαν και συζητήσεις του αριστεροπόδαρου μπακ με τους ιθύνοντες της Σταντάρ Λιέγης. Κάπου εκεί όμως πάγωσε η υπόθεση καθώς ο Σουηδός άσος του Παναθηναϊκού δεν έδειχνε "ζεστός" να αποχωρήσει από το τριφύλλι. Ιδίως από τη στιγμή που τα χρήματα που του προσφέρθηκαν δεν είχαν τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στους πράσινους.

Άλλωστε ο Χουλτ σκέφτηκε πολύ καλά ότι στον Παναθηναϊκό έκανε την επανεκκίνηση στην καριέρα του και μέσω του τριφυλλιού κλήθηκε και πάλι στην Εθνική Σουηδίας. Οπότε θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται ως βασικός καθώς μπροστά υπάρχει και το Μουντιάλ της Ρωσίας το 2018 και μια μεταγραφή σε μια ομάδα όπου δεν θα ήξερε πως θα είναι τα πράγματα μπορεί να του στερούσε τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η υπόθεση βγήκε από τους Βέλγους δημοσιογράφους, όταν ουσιαστικά δεν υπήρχε θέμα, την Παρασκευή το μεσημέρι καθώς η Σταντάρ Λιέγης λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σεμπαστιάν Ποκονιολί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ