ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το όχι της Νασιονάλ για Γκαζάλ και το... "μονοπάτι" για Κονέ

Το όχι της Νασιονάλ για Γκαζάλ και το... "μονοπάτι" για Κονέ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία ο 24χρονος Αιγύπτιος Αχμέντ Γκαζάλ που αγωνίζεται στη Νασιονάλ Μαδέιρα δέχτηκε πρόταση από τον Παναθηναϊκό την οποία απέρριψε η ομάδα του. Την ίδια ώρα οι Ιταλοί κρατούν ανοιχτό το θέμα του επαναπατρισμού του Κονέ.

Δυο νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία θέλουν τον Παναθηναϊκό από τη μία να είχε κάνει πρόταση στον 24χρονο Αιγύπτιο Αχμέντ Γκαζάλ που αγωνίζεται στη Νασιονάλ Μαδέιρα και να εισπράττει αρνητική απάντηση και από την άλλη το... "μονοπάτι" του τριφυλλιού για τον Κονέ να είναι ακόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα το www.tuttomercatoweb.com αναφέρει στο δημοσίευμα του: "Ευρωπαϊκές σειρήνες για τον Αιγύπτιο Αλί Αχμέντ Μοχάμεντε Γκαζάλ πιο γνωστό ως Αλί Γκαζάλ, ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος ή ως κεντρικός αμυντικός και παίζει στη Νασιονάλ Μαδέιρα. Βρίσκεται στο στόχαστρο της Λάτσιο και σε δηλώσεις του ο μάνατζερ του Κριστιάν Εμιλ είπε: "Πρόταση από τον Παναθηναϊκό; Ναι είναι αλήθεια ότι έγινε μια πρόταση από το ελληνικό κλαμπ πριν από λίγο καιρό αλλά δεν την αποδέχτηκε η Νασιονάλ. Για την ώρα γνωρίζουμε το ενδιαφέρον κάποιων συλλόγων από την Ιταλία και την Ισπανία και θα δούμε τι θα γίνει μέσα στον Αύγουστο".

Σε ότι έχει να κάνει με τον Κονέ δημοσίευμα και πάλι από την Ιταλία τονίζει ότι ο παίκτης παραμένει να βρίσκεται εκτός πλάνων και μπορεί να απέρριψε την πρόταση της Logrones αλλά την ίδια ώρα για τον Έλληνα άσο παραμένει ανοιχτό το "μονοπάτι" που οδηγεί στον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ