ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το όπλο του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Σάντσεθ

Το όπλο του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Σάντσεθ

Η προσφορά τριετούς συμβολαίου προς τον Σέρχιο Σάντσεθ και το γεγονός ότι δεν "ψήνεται" τόσο για να πάει στην Τουρκία είναι το μεγάλο όπλο του Παναθηναϊκού στην πρόταση του με τον Ισπανό να λέει άμεσα το "ναι".

Το "τρέξιμο" των ανθρώπων του Παναθηναϊκού το τελευταίο διήμερο και το πρέσινγκ στον Σέρχιο Σάντσεθ πιάνει τόπο όπως όλα δείχνουν καθώς ο Ισπανός αμυντικός είναι κοντά στο να πει το "ναι" στο τριφύλλι και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με την φανέλα του τριφυλλιού.

Τα όπλα των πράσινων στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι δυο με το πρώτο να είναι αρκετά βασικό και να έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του καθώς ο Παναθηναϊκός προτείνει στον Ισπανό τριετές συμβόλαιο με αποδοχές που θα φτάνουν τις 600.000 ευρώ ετησίως και μπόνους στόχων με τα οποία σίγουρα θα μπορούσε να βάλει στην τσέπη του κοντά στις 750.000 ευρώ και ίσως και περισσότερα.

Επίσης ρόλο έπαιξε και το γεγονός πως οι πράσινοι εξήγησαν στον Σάντσεθ ότι τον θέλουν προκειμένου να αποτελέσει τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής του τριφυλλιού και να τους καθοδηγήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ένα ακόμη συν για τον Παναθηναϊκό είναι πως όπως ισχυρίζονται οι Ισπανοί ο 29χρονος αμυντικός δεν "ψήνεται" τόσο να πάει στην Τουρκία ενώ η πρόταση της Μπεσίκτας δεν είναι τόσο μεγάλη για να τον κάνει να αλλάξει γνώμη.

Οπότε δεν αποκλείεται την Παρασκευή να υπάρξει το οριστικό ναι του Ισπανού και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να έρθει στην Ελλάδα και να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του.

Το αινιγματικό ποστάρισμα

Εν τω μεταξύ αινιγματικό ήταν το τελευταίο ποστάρισμα της γυναίκας του Σέρχιο Σάντσεθ στο instagram με την ίδια να βάζει μια φωτογραφία από μια πρόποση και να γράφει: "για τα καλά νέα".

Τώρα αν αυτό έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό και τη νέα σελίδα στην καριέρα του συζύγου της ή είναι εντελώς άσχετο κανείς δεν μπορεί να γνωρίσει.

Por las buenas noticiasss!!!! @rogerlacaci @sergiosanchez_21 @noelia_ll @alejandranebott

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elisabeth Reyes (@elisabethreyes_) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ