ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το νέο ζέσταμα και οι επεμβάσεις των γκολκίπερ του Παναθηναϊκού

Το νέο ζέσταμα και οι επεμβάσεις των γκολκίπερ του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο youtube πλάνα από την προπόνηση της Πέμπτης (19/11) δίνοντας έμφαση στην εκγύμναση των γκολκίπερ αλλά και στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος του τριφυλλιού. (VIDEO)

Η ώρα για την έναρξη του ντέρμπι του Σαββάτου πλησιάζει και πλέον κάθε προπόνηση αποκτά ξεχωριστή σημασία και για τους δυο προπονητές καθώς οι δυο ομάδες έχουν μπει στην τελική τους ευθεία.

Την Πέμπτη το πρωί οι πράσινοι γυμνάστηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί, καθώς ήταν παρών και ο Μπεργκ, και η έμφαση δόθηκε για ακόμη μια φορά στην τακτική με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει βασικό στις ασκήσεις τακτικής τον Εσιέν.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε και βίντεο από την προπόνηση της Πέμπτης στο επίσημο κανάλι της στο youtube και όπως ήταν λογικό αυτό περιελάμβανε πλάνα από το πρώτο κομμάτι εκγύμνασης των πράσινων αλλά και την προπόνηση των γκολκίπερ.

Αυτό που έχουν να σημειώσουν όλοι οι παίκτες του τριφυλλιού και φαίνεται και στο βίντεο είναι το διαφορετικό ζέσταμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού το οποίο περιλαμβάνει ελάχιστο τρέξιμο. Την ίδια ώρα ο Αντρέα Στραματσόνι κρατάει συνέχεια ένα μπλοκάκι στα χέρια του και σημειώνει ή μιλάει με τους συνεργάτες του.

Το βίντεο στέκεται αρκετά στην προπόνηση των τερματοφυλάκων όπου τις τελευταίες δυο μέρες γίνεται και με την παρουσία του Μάριο Γκαλίνοβιτς πλην του Βαγγέλη Λάππα. Απ΄αυτό ξεχωρίζουν οι επεμβάσεις του Λουκ Στιλ με κάποιες εξ αυτών να είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ