ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το νέο Νο 10 του Παναθηναϊκού

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ ΜΟΥΝΙΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ . (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΟΝΙ ΜΟΥΝΙΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ . (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τέσσερα χρόνια, η φανέλα με το Νο 10 αλλάζει κάτοχο στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ζέκα πωλήθηκε στην Κοπεγχάγη, όπου πήρε πάλι το ίδιο νούμερο. Διάδοχός του ο Γάλλος εξτρέμ, Αντονί Μουνιέ!

Πέρασαν τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό στα οποία το Νο 10 φορούσε ένα "οκτάρι". Η' ένας αμυντικός χαφ, αν θέλετε.

Ο Ζέκα είχε το το Νο 17 στους Πράσινους μέχρι τη σεζόν 2013 - 2014. Εκείνη τη χρονιά, με Αναστασίου – Νταμπίζα, πήρε το "10" με το οποίο σήκωσε - και μάλιστα ως αρχηγός - τη μοναδική κούπα του με το Τριφύλλι στο στήθος. Ήταν η πρώτη μέρα της προετοιμασίας στο Κορωπί, όταν ο Γιάννης Αναστασίου μπήκε στα αποδυτήρια που ήταν γεμάτα... πιτσιρίκια και είπε: "Από σήμερα αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Ζέκα και θα φορά τη φανέλα με το 10, γιατί αυτή η φανέλα είναι πολύ σημαντική για κάθε ομάδα"...

Πωλήθηκε ο Πορτογάλος μέσος στην Κοπεγχάγη όπου θα φορά και πάλι το ίδιο νούμερο, αλλά ο διάδοχός του βρέθηκε και η φανέλα με το "10" δεν θα μείνει ... άδεια για τον Παναθηναϊκό, όπως είχε συμβεί τη σεζόν 2012-2013, μετά την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ο 29χρονος Αντονί Μουνιέ, άρτι αφιχθείς από το Καμπιονάτο (Αταλάντα - Μπολόνια) μετά από επτά χρόνια στηνLigue 1(Λυών, Νις, Μονπελιέ) θα είναι το νέο “δεκάρι” του Παναθηναϊκού, αν και εξτρέμ. Βλέπετε, το "7" το έχει πάρει ο Ισραηλινός, Όμρι Αλτμαν (το είχε ο Ολιβιέ Μπουμάλ). Όσο για τον Όσκαρ Χίλιεμερκ; Θα πάρει πιθανότατα το Νο 14.

Αναλυτικά τα νούμερα στις φανέλες των νέων παικτών του Παναθηναϊκού...

Νο 1: Σωκράτης Διούδης

Νο 2: Ματίας Γιόχανσον

Νο 3: Εμανουέλ Ινσούα

Νο 6: Χρήστος Δώνης

Νο 7 Όμρι Αλτμαν

Νο 9: Αντρές Τσάβες

Νο 10: Αντονί Μουνιέ

Νο 11: Μπράιαν Καμπέσας

Νο 14: Όσκαρ Χίλιεμαρκ

Νο 18: Λουσιάνο Νέβες

Νο 22: Φάνης Τζανδάρης

Νο 26: Δημήτρης Κολοβέτσιος

Νο 27: Κώστας Κότσαρης

Νο 39: Γιακουμπά Σιλά

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ