ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "ναι" ή "όχι" κρίνει του Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό

Το "ναι" ή "όχι" κρίνει του Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό

Ο Σέρχιο Σάντσεθ σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ζήτησε νέα διορία μέχρι την Δευτέρα την οποία και του έδωσαν οι πράσινοι ψάχνοντας παράλληλα και κάποιες εναλλακτικές περιπτώσεις. Την Τρίτη στην Ολλανδία ο Βόκολος για να ξεκαθαρίσει μέχρι τότε του στόπερ.

Επιπλέον μέρες διορίας για να απαντήσει στον Παναθηναϊκό αφού γνωρίζει τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ζήτησε ο Σέρχιο Σάντσεθ στην επαφή με τους ανθρώπους του τριφυλλιού το βράδυ της Πέμπτης. Ο Ισπανός θέλει ξέρει τι μέλει γενέσθαι και μετά να πάρει την απόφαση του. Οι πράσινοι αποφάσισαν να του δώσουν την επιπλέον διορία και να περιμένουν λίγο ακόμα γιατί βλέπουν ότι ο παίκτης σκέφτεται ακόμα σοβαρά να έρθει στην Ελλάδα και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει κάποια έτοιμη και προχωρημένη εναλλακτική σε αυτό το επίπεδο.

Περιμένοντας όμως μέχρι την Δευτέρα, δεν αποκλείεται να εξετάσουν παράλληλα κάποιες άλλες περιπτώσεις προκειμένου να είναι σε θέση να ενεργοποιηθούν άμεσα αν τελικά ο Σάντσεθ πει "όχι" στον Παναθηναϊκό.

Για αυτό το λόγο εξάλλου ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα την Παρασκευή στην Ολλανδία αλλά θα πάει την Τρίτη (7/7) θέλοντας προηγουμένως να έχει βρεθεί λύση στο θέμα του κεντρικού αμυντικού που "καίει" τους πράσινους. Μια από τις εναλλακτικές θα μπορούσε να είναι και η περίπτωση του Γέλε Βαν Ντάμε, η οποία είναι βέβαια αρκετά δύσκολη.

Γιόρτασε μαζί με τους πράσινους ο Αλαφούζος

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη (2/7) το κλίμα στο Κορωπί ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο καθώς στην προπόνηση βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του τριφυλλιού συνηθίζει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα πριν από κάθε ταξίδι ενώ είχε και τα γενέθλιά του και του δόθηκε η ευκαιρία να κεράσει τους παίκτες και το τεχνικό team της ομάδας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναμένεται να ταξιδέψει και αυτός στην Ολλανδία μαζί με τον Φύσσα προς το τέλος της προετοιμασίας και για να παρακολουθήσει από κοντά το τελευταίο φιλικό κόντρα στον Αγιαξ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ