ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Πιεμπονγκσάντ στον Αλαφούζο

Το μήνυμα του Πιεμπονγκσάντ στον Αλαφούζο

Το ενδιαφέρον της "Pan Asia" για τον Παναθηναϊκό θα τελεσφορήσει με τη διασφάλιση της παραμονής στη Superleague. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Όλα δείχνουν πως με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, το ενδιαφέρον του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για τον Παναθηναϊκό θα τελειώσει στις επόμενες μέρες. Η διαπραγμάτευση με τον Γιάννη Αλαφούζο συνεχίζεται και η άφιξη του Ταϊλανδού στην Αθήνα αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Είναι γεγονός ότι οι δύο πλευρές έχουν προχωρήσει πολύ στις συζητήσεις τους και έχουν καταλήξει στο Μνημόνιο Συναντίληψης. Ωστόσο, το επενδυτικό σχήμα "Pan Asia" έχει θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για να εμπλακεί στην ΠΑΕ, την αποφυγή του υποβιβασμού.

Αυτό ήταν το μήνυμα του Πιεμπογκσάντ στον Αλαφούζο τα τελευταία 24ωρα: " κράτα τον Παναθηναϊκό στη Superleague". O 63χρονος επιχειρηματίας και οι επενδυτές που συνεργάζεται, έχουν ενημερωθεί για τις ανοιχτές υποθέσεις που απειλούν το Τριφύλλι και τις θέτουν επιτακτικά στον εφοπλιστή.

Οποιαδήποτε συμφωνία και να υπογραφεί, θα αίρεται από τον υποβιβασμό. Διότι στην παρούσα φάση, ακόμα και αν ο Αλαφούζος πληρώσει τον Βέμερ, θα απαιτηθεί η αλλαγή του κανονισμού από την ΕΠΟ για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ. Οπότε, μέχρι τότε ο Πιεμπογκσάντ και η "Pan Asia" δεν θα είναι εξασφαλισμένοι στον απόλυτο βαθμό.

Από εκεί και πέρα, οι δύο πλευρές έχουν βρει κοινή συνισταμένη για τα χρέη και έχουν αποσαφηνίσει τι θα αναλάβει ο καθένας. Μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, δεν θα εμποδίσουν την επίτευξη συμφωνίας. Πρακτικά, πλέον το deal εξαρτάται από την κατηγορία που θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ