ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Ουζουνίδη και τα πλάνα 11άδας για το ντέρμπι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να νικήσουν την ΑΕΚ για να διασφαλίσουν τη συμμετοχή στα playoffs. Χωρίς αλλαγές σε τακτική και ενδεκάδα. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Το “διπλό” στο σημερινό (2/4) παιχνίδι, θα βοηθήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να διαχειριστεί πιο εύκολα το “φορτωμένο” πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τους ΑΕΚ, Πανιώνιο, ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μέχρι τη διακοπή του Πάσχα.

Οπότε, ο Ουζουνίδης θα ήθελε τη νίκη στο αθηναϊκό ντέρμπι, ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή στα pla offs σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ξάνθης και την ήττα του Πλατανιά και εκείνος να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής για να προλάβει την κόπωση.

Αυτό ήταν κάτι που επισήμανε ο Ουζουνίδης, μιλώντας στους παίκτες του στην προπόνηση του Σαββάτου (1/4). “Πρέπει να νικήσουμε, για να διευκολύνουμε τους εαυτούς μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, για να πάρουμε διαφορά στη βαθμολογία. Θα είναι ότι καλύτερο να είμαστε πιο άνετοι”, ανέφερε ο Ουζουνίδης.

Έπειτα, ο Ουζουνίδης τόνισε ότι το παιχνίδι απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση απ' ότι το ματς με τον Ολυμπιακό. “Επειδή ήσασταν τόσο καλοί με τον Ολυμπιακό, ο αντίπαλος θα σας περιμένει. Θα χρειαστεί να είστε ακόμα καλύτεροι και πιο προσεκτικοί. Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι, να παίζετε με ασφάλεια και να αποφύγετε τα ρίσκα. Αν τα κάνουμε σωστά, τότε θα πάρουμε τη νίκη” σχολίασε ο 48χρονος προπονητής.

Δεν αλλάζει τακτική και ενδεκάδα

Σε επίπεδο τακτικής, ο Ουζουνίδης δεν πρόκειται να διαφοροποιήσει κάτι. Θα διατηρήσει το σύστημα 4-4-2 και θα επιδιώξει να έχει η ομάδα του την κατοχή της μπάλας. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που η ΑΕΚ μπαίνει με διάθεση να πιέσει ψηλά και να επιτεθεί, ο Ουζουνίδης έχει προκρίνει ως “αντίδοτο” τον έλεγχο του ρυθμού από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, πιστεύει εάν η Ένωση δεν σκοράρει στο καλό της διάστημα, τότε θα είναι το πιο καθοριστικό βήμα για το “διπλό”.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα είναι στην εστία, ο Κουλιμπαλί στο δεξιό άκρο της άμυνας, ο Χουλτ στο αριστερό και οι Μολέντο και Κουτρουμπής στο κέντρο. Οι Ζέκα και Κουρμπέλης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Εμποκού και Βιγιαφάνιες θα παίξουν στα άκρα της μεσαίας γραμμής και οι Μπεργκ και Κλωναρίδης θα αγωνιστούν στην επίθεση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ