ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μηνύματα στον Χένρικσεν από πρώην συμπαίκτες του

Μηνύματα στον Χένρικσεν από πρώην συμπαίκτες του

Οι Αντώνης Νικοπολίδης, Άγγελος Μπασινάς και Κώστας Κιάσσος έστειλαν το δικό τους μήνυμα στήριξης στον πρώην συμπαίκτη τους, Ρενέ Χένρικσεν, ο οποίος αποκάλυψε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Δανία ο Ρενέ Χένρικσεν αποκάλυψε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου και δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει για τη ζωή του μέχρι τέλους.

Συγκλονισμένοι έμειναν στο άκουσμα της είδησης πρώην συμπαίκτες, αλλά και αντίπαλοι του Δανού πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού. Ο Γιαν Μικάελσεν άλλαξε τη φωτογραφία εξωφύλλου του στον λογαριασμό του στο facebook ανεβάζοντας μια κοινή με τον Ρενέ Χένρικσεν, ενώ οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού αλλά και ο επίσημος ΠΑΟΚ του ευχήθηκαν περαστικά.

Ο επί πέντε χρόνια συμπαίκτης του Δανού στον Παναθηναϊκό και νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Η σκέψη μας είναι μαζί σου..", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε μια φωτογραφία του Ρενέ Χένρικσεν με το "τριφύλλι".

Ο Άγγελος Μπασινάς από την πλευρά του, δημοσίευσε: "Ξέρω ότι μπορείς να ξεπερνάς τα πάντα, όπως τότε, έτσι σε θέλω και τώρα, μπορείς".

Ο Κώστας Κιάσσος στη φωτογραφία του Ρενέ Χένρικσεν προσέθεσε την εξής λεζάντα: "Πρότυπο, ανθρώπου, πρότυπο, αθλητή, εύχομαι να βγεις νικητής, όπως εσύ έμαθες. Και για την οικογένειά σου, μόνο προσευχή για εσένα Ρενέ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ