ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Κλωναρίδη σε όσους του "εύχονται" ρήξη χιαστού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης απολογείται μέσω Instagram για τις λανθασμένες επιλογές του στον ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ κι απαντά σε αυτούς που τον καταριούνται να πάθει ρήξη χιαστού και να βρει κάποιο κακό την οικογένειά του.

Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 4-0 τον Παναθηναϊκό και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να μη βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τον αποκλεισμό του "τριφυλλιού", αλλά να εντοπίζει στους συμπαίκτες του τα αναγκαία στηρίγματα.

Ο επιθετικός των "πρασίνων" ξέσπασε μέσω δημοσίευσής του στο Instagram. Αφού απολογήθηκε για τις λανθασμένες επιλογές του στο ματς της Τούμπας, απάντησε σε αυτούς που του ρίχνουν κατάρες να πάθει ρήξη χιαστού κι "εύχονται" άσχημα πράγματα για την οικογένειά του.

"Είμαι συντετριμμένος... χθες στο ματς πήρα κάποιες αποφάσεις, αλλά κατέληξαν να μην είναι οι σωστές. Είμαι άνθρωπος, οπότε θα κάνω πάντα λάθη, όπως όλοι στη ζωή μας. Ο καθένας που μου εύχεται να πάθω ρήξη χιαστού, που εύχεται άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου καταριέται τον Ιησού Χριστό, αλλά ο Θεός με ευλογεί. Σας ευχαριστώ όλους που με στηρίζετε στις καλές και δύσκολες στιγμές. Το μόνο που μπορώ είναι να σηκώσω το κεφάλι μου ψηλά και κοιτάξω μπροστά", αναφέρει η ανάρτηση του Κλωναρίδη.

ΔΕΙΤΕ ΤO POST ΤΟΥ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ:

Το μήνυμα του Κλωναρίδη σε όσους του "εύχονται" ρήξη χιαστού

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ "ΚΛΩΝΑ" ΑΠΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Λίγο μετά την ανάρτηση του ποδοσφαιριστή, ο Παναθηναϊκός πήρε θέση και με δημοσίευση στο Instagram εξέφρασε τη στήριξη και τη συμπαράστασή του προς τον ποδοσφαιριστή.

"Στον Παναθηναϊκό όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Και ξέρουμε καλά ότι η υγεία και η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Η λύπη και η οργή ορισμένων οπαδών δεν μπορεί να περιλαμβάνει απειλές και κατάρες. Ο @vklonaridis14 είναι βασικό κομμάτι της ομάδας μας και στηρίζεται απόλυτα. #Panathinaikos"

Το μήνυμα του Κλωναρίδη σε όσους του "εύχονται" ρήξη χιαστού

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ