ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μήνυμα του Δώνη και το περιβραχιόνιο του Λουντ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δώνης με μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αναφέρθηκε στον τελευταίο χρόνο που διένυσε στον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε καλή συνέχεια στους συμπαίκτες του και τον Παναθηναϊκό.

Ο Χρήστος Δώνης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό και το πιθανότερο είναι πως στο τελευταίο ματς με τη Ξάνθη φόρεσε για τελευταία φορά την πράσινη φανέλα.

Το συμβόλαιο του άλλωστε λήγει στις 30 Ιουνίου και όλα δείχνουν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έχει ξεκινήσει τη καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τριφύλλι.

Μάλιστα ο Δώνης ανέβασε ένα μήνυμα στο instagram με το οποίο αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Μια περίεργη χρονιά τελείωσε, πάλεψαν όλοι μέσα στην ομάδα, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Προσωπικά διένυσα τον τελευταίο μου χρόνο στην ομάδα με μεγάλες δυσκολίες.

Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και σε όλους που βοήθησαν την ομάδα οι οποίοι είναι πίσω από τους ποδοσφαιριστές. Η επόμενη χρονιά εύχομαι να είναι καλύτερη".

ΚΑΤΣΕ: "ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ"

Με τη σειρά του και ο Έργκους Κάτσε ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής έγραψε έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι φορώντας τα πράσινα.

Μπορεί το τριφύλλι να έχει οψιόν αγοράς του Αλβανού μέσου αλλά με τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στους πράσινους πολύ δύσκολα θα ενεργοποιηθεί αυτή.

Ο Κάτσε έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: "Σήμερα ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ τον προπονητή, ευχαριστώ την ομάδα και ευχαριστώ τους οπαδούς και όποιον άλλο με στήριξε από τη πρώτη μέρα μέχρι το τέλος. Εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον".

ΑΝΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ Ο ΛΟΥΝΤ

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει και ο Ρόμπιν Λουντ του οποίου το συμβόλαιο επίσης ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου και δύσκολα θα ανανεωθεί. Άλλωστε δεν το επιτρέπουν και οι περιορισμοί που έχει το τριφύλλι για να κρατήσει τον Φιλανδό.

Για αυτό και ο Λουντ στο παιχνίδι με τη Ξάνθη, που πιθανότατα αγωνίστηκε για τελευταία φορά, φόρεσε και το περιβραχιόνιο στο χέρι όντας ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ