ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μεσημέρι της Τετάρτης η συνέντευξη του Στραματσόνι

Το μεσημέρι της Τετάρτης η συνέντευξη του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως και πριν το ματς με την ΑΪΚ έτσι και τώρα πριν την αναμέτρηση με την Μπρόντμπι η συνέντευξη Τύπου του Αντρέα Στραματσόνι θα δοθεί μια μέρα πριν το παιχνίδι, στις 12 το μεσημέρι.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (17/8) στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί η συνέντευξη Τύπου του Αντρέα Στραματσόνι ενόψει του αγώνα με την Μπρόντμπι. Ο Ιταλός τεχνικός όπως και πριν την αναμέτρηση με την ΑΪΚ έτσι και τώρα επέλεξε να μιλήσει νωρίς το μεσημέρι ενώ η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης και πάλι στο "Γ. Καλαφάτης".

Σε ότι έχει να κάνει με τους Δανούς αναμένονται στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης και εν συνεχεία ο προπονητής τους Αλεξάντερ Ζόρλινγκ θα μιλήσει στις 18:30 στους εκπροσώπους του Τύπου και μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παικτών της Μπρόντμπι στην Λεωφόρο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Εν όψει της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-Μπρόντμπι για τα play-offsτου Europa League, η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (17/08), στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στις 18:00 στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και θα είναι «ανοιχτή» για τους δημοσιογράφους στα πρώτα 15’.

Παράλληλα, η συνέντευξη Τύπου της Μπρόντμπι θα λάβει χώρα την Τετάρτη (17/08), στις 18:30, στην αίθουσα Τύπου της Λεωφόρου ενώ η δανέζικη ομάδα θα προπονηθεί αμέσως μετά στις 19:00. Η προπόνηση των φιλοξενούμενων θα είναι «ανοιχτή» στα Media για τα πρώτα 15’.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους επίσης μεθαύριο, από τις 11:30 έως τις 12:30, από τη Media Area του γηπέδου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ