ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το μεσημέρι τα λένε οι Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ

Το μεσημέρι τα λένε οι Αλαφούζος και Πιεμπονγκσάντ

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ με σκοπό να συμφωνήσουν για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ αφίχθη στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής (4/5), όμως ακόμα δεν συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο. Το ραντεβού των δύο ανδρών θα πραγματοποιηθεί σήμερα (5/5) το μεσημέρι και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα είναι το μόνο.

Ο Αλαφούζος και ο Πιεμπονγκσάντ θα ασχοληθούν με τα ζητήματα που δεν έχουν διευθετήσει τα επιτελεία τους, με σκοπό να ξεπεράσουν τις διαφορές. Οι δύο πλευρές επιζητούν την επίτευξη συμφωνίας και το αποδεικνύει η παρουσία του Ταϊλανδού στην Ελλάδα.

Φυσικά, προς το παρόν τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Αλαφούζος ισχυρίζεται πως έχει μεριμνήσει ώστε ο Παναθηναϊκός να μην υποβιβαστεί και έχει καλύψει τις πιο σημαντικές υποχρεώσεις, πληρώνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ τις τελευταίες μέρες.

Πλέον, ο εφοπλιστής περιμένει ανταπόκριση από τον Πιεμπονγκσάντ. Το κυριότερο, αναμένει τις εγγυήσεις ότι ο Ταϊλανδός θα καταβάλλει τα λεφτά που έχει δεσμευτεί. Φυσικά, ανάλογες εξασφαλίσεις αναμένει το επενδυτικό σχήμα της "Pan Asia"...

Το σημερινό (5/5) ραντεβού θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πραγματοποίηση των επόμενων. Εφόσον ο Αλαφούζος και ο Πιεμπονγκσάντ δεν βρουν σημείο σύγκλισης, τότε ίσως να μην ξανασυναντηθούν...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ