ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το κρίσιμο δεκαήμερο για Γιαννακόπουλο και ΠΑΕ

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέταξε τη βόμβα τα ξημερώματα της Κυριακής για εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμένεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να τοποθετηθεί και επίσημα για το πλάνο του.

Εντός του επόμενου δεκαημέρου αναμένεται να τοποθετηθεί με πιο επίσημο τρόπο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφορικά με την πρόθεση του να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θέλει μέσα στις δέκα ημέρες που ακολουθούν να δει κάποια στοιχεία και λεπτομέρειες σχετικά με την κίνησή του και στη συνέχεια θα ξεκαθαρίσει τη θέση του, απευθυνόμενος με πιο επίσημο τρόπο στον κόσμο του τριφυλλιού.

Η θέληση να μπει και να βοηθήσει την ΠΑΕ είναι δεδομένη και πλέον από το βράδυ της Κυριακής και... επίσημη. Απλά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα ήθελε να ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο σχετικά με τις προθέσεις του, τα σχέδια του αλλά και το τι έχει στο μυαλό του.

Τα δυο σίγουρα δεδομένα της υπόθεσης είναι τα εξής. Πρώτον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είδε τον Παναθηναϊκό να χάνει από την Κέρκυρα και αποφάσισε να βοηθήσει οπότε λίγες ώρες αργότερα έκανε και το σχετικό post στο instagram.

Οι συζητήσεις με την πλευρά Αλαφούζου έχουν διάρκεια πάνω από δυο μήνες με την πλευρά του Γιανακόπουλου να ελέγχει και τα οικονομικά στοιχεία της πράσινης ΠΑΕ.

Δεύτερον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν πρόκειται να τοποθετηθεί αυτή τη στιγμή αλλά θα περιμένει κάποιες μέρες ακόμα, να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και εν συνεχεία αναμένεται να τοποθετηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η προοπτική του Γιαννακόπουλου χρειάζεται χρόνο
Επιβεβαίωση Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Οι δύο δρόμοι για την διαδοχή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ