ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το κόστος του Ιβάνοφ για τον Παναθηναϊκό

Το κόστος του Ιβάνοφ για τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ αποκάλυψε το ποσό που δαπάνησε ο Παναθηναϊκός για να αγοράσει τα δικαιώματα του 28χρονου Βούλγαρου στόπερ, Ιβάν Ιβάνοφ.

Το κόστος της μεταγραφής του Ιβάν Ιβάνοφ αποκάλυψε ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, Χρίστο Κρουσχάρσκι, μιλώντας σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τον Βούλγαρο, ο Παναθηναϊκός πλήρωσε 100.000 ευρώ για τα δικαιώματα του 28χρονου κεντρικού αμυντικού.

"Ο Ιβάν παραχωρήθηκε έναντι 100.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, αν και στο συμβόλαιο του υπήρχε όρος αποδέσμευσης ύψους 150.000 ευρώ. Αποφασίσαμε να μην επιμείνουμε σε αυτό ποσό. Αφήσαμε τον Ιβάν προκειμένου να έχει ένα καλό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Τον περιμένουμε στο μέλλον όταν αποφασίσει να επιστρέψει στη Λοκομοτίβ" ανέφερε ο Κρουσχάρσκι.

Έπειτα, πρόσθεσε ότι μία κινέζικη ομάδα ενδιαφέρθηκε για τον Ιβάνοφ προσφέροντας 500.000 ευρώ, αλλά η πρόταση της απορρίφθηκε: "Πριν από δύο μήνες είχαμε πρόταση από σύλλογο της Κίνας που μας πρόσφερε 500.000 ευρώ, αλλά η πρόταση τελικά δεν επισημοποιήθηκε, ενώ και ο προπονητής, Ίλιαν Ίλιεφ δεν ήθελε να αφήσουμε τον Ιβάνοφ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ