ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το κόστος το εμπόδιο για τον Ρινάλντι

Το κόστος το εμπόδιο για τον Ρινάλντι
FGENS

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Λαουτάρο Ρινάλντι, αλλά δεν πρόκειται να προχωρήσει σε υπερβάσεις του προϋπολογισμού του. Διαβάστε στο Sport24.gr τις τελευταίες εξελίξεις με τον Αργεντίνο, τον Αγκίρε και τον Μπουσάτο.

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Λαουτάρο Ρινάλντι στη σχέση του με τη διοίκηση της Αρχεντίνος Τζούνιορς, εντοπίζονται τα εμπόδια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία για να αποχωρήσει και δεν μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Ο Ρινάλντι θέλει να αποχωρήσει, η Αρχεντίνος θέλει να τον πουλήσει, δηλαδή είναι κοινή επιθυμία να λήξουν τη συνεργασίας τους πριν από την ολοκλήρωση της, τον Δεκέμβριο του 2016. Ωστόσο, δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος για να καλύψει στον απόλυτο βαθμό τις απαιτήσεις των δύο πλευρών.

Διότι ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να να πληρώσει με τη μία 300.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, ούτε να προσφέρει ισόποσο ποσό για τις ετήσιες αποδοχές του, με πρόσθετη επιβάρυνση 43% για την Εφορία. Με τη συνολική δαπάνη να ξεπερνά τις 750.000 ευρώ, που δεν τις διαθέτει η ΠΑΕ αυτή τη στιγμή.

Εξ' ου η ενημέρωση από τη διοίκηση ότι όντως η διαπραγμάτευση με τον Λαουτάρο Ρινάλντι κρίνεται προχωρημένη, αλλά δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ή την ομάδα. Πάντως, η λεπτομέρεια ότι η Αρχεντίνος χρωστά λεφτά στον 23χρονο επιθετικό, ενδεχομένως να διαφοροποιήσει τις συνθήκες...

Απασχόλησε παλαιότερα ο Αγκίρε

Το βράδυ της Τρίτης (26/7), η ιταλική ιστοσελίδα "tuttomercatoweb" υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός και η Ουντινέζε συμφώνησαν για τον μονοετή δανεισμό του 21χρονου Ουρουγουανού επιθετικού, Ροντρίγκο Αγκίρε. Από την ΠΑΕ τονίζεται ότι ο συγκεκριμένος στράικερ δεν απασχολεί τη δεδομένη χρονική περίοδο, ενώ από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Αγκίρε ήταν μία από τις περιπτώσεις που εξέτασε ο Στραματσόνι, αλλά δεν προκρίθηκε λόγω της έλλειψης θέσης μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.

Θέλει έτοιμο γκολκίπερ ο Στραματσόνι

Επί δύο ημέρες, ο 25χρονος Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Γκουστάβο Μπουσάτο, γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του Μάριο Γκαλίνοβιτς. Δεν έχει δοκιμαστεί στο δίτερμα της ομάδας, για να σχηματιστεί γνώμη για τις ικανότητες του, ωστόσο δύσκολα θα προχωρήσει η απόκτηση του. Διότι ο Στραματσόνι θέλει έναν έτοιμο γκολκίπερ, για να ανταγωνιστεί τον Λουκ Στιλ και ο Μπουσάτο δεν είναι τέτοιος, έχοντας ένα βιογραφικό με συμμετοχές στα πολιτειακά πρωταθλήματα της Βραζιλίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ