ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το κόστος της απόκτησης του Ρινάλντι

Το κόστος της απόκτησης του Ρινάλντι
INTIME SPORTS

Διαβάστε στο Sport24.gr για τα χρήματα που δαπάνησε ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού, Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι, όμως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή δόθηκε η συγκατάθεση της Αρχεντίνος Τζούνιορς. Κάτι που σημαίνει πως ικανοποιήθηκε οικονομικά, σε αντίθεση με τη διαφορά που υπήρχε στη διαπραγμάτευση των προηγούμενων ημερών.

Ο πρόεδρος της Αρχεντίνος, Κριστιάν Μαλασπίνα, μίλησε στην εκπομπή "Jogo Bonito" του ραδιοφωνικού σταθμού Radio Late και ανέφερε πως η συμφωνία έκλεισε στις 300.000 ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου στράικερ. Ωστόσο, δεν ξεκαθάρισε εάν θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Διαβάστε ποιος είναι ο Λαουτάρο Ρινάλντι

Το υπόλοιπο ποσοστό μοιράζεται σε μάνατζερ και σε ένα επενδυτικό fund, οπότε εάν η διοίκηση του Παναθηναϊκού θελήσει να το συγκεντρώσει, θα χρειαστεί να διεξάγει χωριστές συζητήσεις με κάθε κάτοχο.

Όσον αφορά την καταβολή των 300.000 ευρώ, οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως θα αποπληρωθούν σε 3 δόσεις των 100.000 έως το τέλος του 2016, με την πρώτη να δίνει ως προκαταβολή για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Τέλος, η ετήσια αμοιβή του Ρινάλντι προσδιορίζεται στις 250.000 ευρώ, με κλιμακωτή αύξηση για καθένα από τα τέσσερα χρόνια που θα διαρκέσει το συμβόλαιο. Επίσης, έχουν προβλεφθεί μπόνους επίτευξης στόχων.

Πηγή φωτογραφίας: www.pao.gr

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ