ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το καλύτερο γκολ ο Καρέλης του Παναθηναϊκού

Το καλύτερο γκολ ο Καρέλης του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Το γκολ με το οποίο ο Νίκος Καρέλης έκανε το 2-0 στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό ψηφίστηκε ως το πιο όμορφο της 4ης αγωνιστικής. (VIDEO)

Το πρώτο του φετινό βραβείο για το καλύτερο γκολ της 4ης αγωνιστικής θα παραλάβει της επόμενες μέρες ο Νίκος Καρέλης καθώς το τέρμα του άσου του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Λεβαδειακό ψηφίσθηκε ως το καλύτερο της αγωνιστικής.

Ο Καρέλης άφησε πίσω του τον Ντουρμάζ του Ολυμπιακού που βρέθηκε στην δεύτερη θέση καθώς το τέρμα που πέτυχε στην κίνηση από την πάσα του Νάνο ήταν άκρως εντυπωσιακό και κέρδισε το κοινό αλλά και την επιτροπή.

Η σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Εκτός από τον θαυμασμό όλων όσοι το παρακολούθησαν, το γκολ του Νίκου Καρέλη στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με 3-0, έτυχε και της ανάλογης αναγνώρισης στον διαγωνισμό για το Best goal…

Συγκεκριμένα το εντυπωσιακό σουτ με το οποίο ο διεθνής επιθετικός «έγραψε» το 2-0 στο 14ο λεπτό του ματς, αναδείχτηκε ως καλύτερο της 4ης αγωνιστικής στην Super League Ελλάδα, συγκεντρώνοντας το 31,46% των ψήφων"!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ