ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "Γουδή" έχει μόλις αρχίσει

Το "Γουδή" έχει μόλις αρχίσει

Η εκδήλωση των προθέσεων της κυβέρνησης για την επίλυση του γηπεδικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, θα χρειαστεί μήνες για να συγκεκριμενοποιηθεί.

Οι εξελίξεις ήταν συνεχείς στο γηπεδικό του Παναθηναϊκού το διήμερο Πέμπτη (16/3) και Παρασκευή (17/3), όμως δεν αποτελούν παρά την απαρχή μιας μακράς διαδικασίας. Που θα διαρκέσει πολλούς μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί και να φτάσει σε ένα σημείο που θα προκύψουν δεδομένα.

Σε πρώτη φάση, εκφράστηκε η πρόθεση της κυβέρνησης και του δήμου Αθηναίων να μεριμνήσουν για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη. Προς το παρόν, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις, ούτε έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

Θα διενεργηθούν μελέτες και μετρήσεις στο Γουδή, εξαντλητικός διάλογος της πολιτείας με τον Παναθηναϊκό και τους εμπλεκόμενους φορείς, μέχρι να χωροθετηθούν οι υποδομές και να καταρτιστεί το νομικό πλαίσιο.

Συνεπώς, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να έχουν υπομονή μέχρι να πληροφορηθούν τι θα συμβεί. Διότι δεν αρκούν οι προθέσεις, αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά από τα κυβερνητικά στελέχη και σωστή προετοιμασία, για να παρακαμφθούν οι αντιδράσεις που έχουν αρχίσει.

Για την ώρα, δεν υπάρχει σαφής απάντηση για το κόστος και για το χρονοδιάγραμμα. Αυτά θα απαντηθούν στους επόμενους μήνες, αφού προηγηθεί προεργασία για την αστική παρέμβαση "Νέα Αθήνα".

Είναι θετικό που η ΠΑΕ και η ΚΑΕ συντάσσονται με τον Ερασιτέχνη, όμως ο Παναθηναϊκός έχει μικρό ρόλο στο πρώτο κομμάτι στις προπαρασκευές. Την ευθύνη την έχουν τα κλιμάκια των υπουργείων και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και όταν απαιτηθεί συνεννόηση, θα ειδοποιηθούν και οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα 4 "πρέπει" για το Γουδή
Μπαλτάκος: "Γράφεται Παναθηναϊκή ιστορία"
Γιαννακόπουλος: "Υπέρ της διπλής ανάπλασης σε Γουδή και Λεωφόρο"
O χώρος για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στου Γουδή
 
SHARE

BEST OF NETWORK

Με F16 'καλωσόρισαν' οι Τούρκοι τον Κοτζιά

Την ώρα που ο υπουργός Εξωτερικών έφτανε στην Άγκυρα, στον απόηχο των επαφών Τσίπρα στις ΗΠΑ, στο Αιγαίο έβγαιναν τα τουρκικά μαχητικά. Ο Κοτζιάς έχει μαζί του και το φάκελο των Ευρωπαίων που ζητούν πάγωμα των διαπραγματεύσεων με Τουρκία

Μιλήσαμε με τους πρωταγωνιστές της cult ταινίας του Γιώργου Κωνσταντίνου.

Ο κόκκινος Οκτώβρης του '17

Η Οκτωβριανή επανάσταση, η βίαιη εξέγερση, η πορεία προς τη δικτατορία του προλεταριάτου, οι εσωτερικές φράξιες, η ρωσική πρωτοπορία και η σχέση του καθεστώτος με την τέχνη και τη διανόηση, τα αδιέξοδα της διαχείρισης του οράματος της σοσιαλιστικής ουτοπίας, η τυραννία, η ήττα και η πτώση

Είσαι σίγουρος ότι δεν μ' έχεις παρενοχλήσει σεξουαλικά;

Μία δημοσιογράφος αναρωτιέται: κατά πόσο είσαι σίγουρος πως δεν ευθύνεσαι εσύ για κάποιο από τα #metoo που κυκλοφορούν εκεί έξω;

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24