ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το "Γουδή" έχει μόλις αρχίσει

Το "Γουδή" έχει μόλις αρχίσει

Η εκδήλωση των προθέσεων της κυβέρνησης για την επίλυση του γηπεδικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, θα χρειαστεί μήνες για να συγκεκριμενοποιηθεί.

Οι εξελίξεις ήταν συνεχείς στο γηπεδικό του Παναθηναϊκού το διήμερο Πέμπτη (16/3) και Παρασκευή (17/3), όμως δεν αποτελούν παρά την απαρχή μιας μακράς διαδικασίας. Που θα διαρκέσει πολλούς μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί και να φτάσει σε ένα σημείο που θα προκύψουν δεδομένα.

Σε πρώτη φάση, εκφράστηκε η πρόθεση της κυβέρνησης και του δήμου Αθηναίων να μεριμνήσουν για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη. Προς το παρόν, δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις, ούτε έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

Θα διενεργηθούν μελέτες και μετρήσεις στο Γουδή, εξαντλητικός διάλογος της πολιτείας με τον Παναθηναϊκό και τους εμπλεκόμενους φορείς, μέχρι να χωροθετηθούν οι υποδομές και να καταρτιστεί το νομικό πλαίσιο.

Συνεπώς, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να έχουν υπομονή μέχρι να πληροφορηθούν τι θα συμβεί. Διότι δεν αρκούν οι προθέσεις, αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά από τα κυβερνητικά στελέχη και σωστή προετοιμασία, για να παρακαμφθούν οι αντιδράσεις που έχουν αρχίσει.

Για την ώρα, δεν υπάρχει σαφής απάντηση για το κόστος και για το χρονοδιάγραμμα. Αυτά θα απαντηθούν στους επόμενους μήνες, αφού προηγηθεί προεργασία για την αστική παρέμβαση "Νέα Αθήνα".

Είναι θετικό που η ΠΑΕ και η ΚΑΕ συντάσσονται με τον Ερασιτέχνη, όμως ο Παναθηναϊκός έχει μικρό ρόλο στο πρώτο κομμάτι στις προπαρασκευές. Την ευθύνη την έχουν τα κλιμάκια των υπουργείων και οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου και όταν απαιτηθεί συνεννόηση, θα ειδοποιηθούν και οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα 4 "πρέπει" για το Γουδή
Μπαλτάκος: "Γράφεται Παναθηναϊκή ιστορία"
Γιαννακόπουλος: "Υπέρ της διπλής ανάπλασης σε Γουδή και Λεωφόρο"
O χώρος για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στου Γουδή
 
SHARE

BEST OF NETWORK

Συλλαλητήριο Θεσσαλονίκη: Οι αγωνιστικοί χαιρετισμοί Άνθιμου και οι πλανόδιοι με τις σημαίες

Όλα είναι έτοιμα για το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη Συμπρωτεύουσα. Το πρωί ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης προχώρησε σε 'προσευχή' υπέρ της Μακεδονίας. Ευκαιρία για πλανόδιους πωλητές να στήσουν 'πάγκους' με σημαίες και σουβλάκια στους δρόμους

Χορεύοντας με τις Ελληνίδες MILF

Το φετινό ρόστερ του Dancing with the Stars μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους.

Άρπαξαν πατέρα, τον πήγαν στο αεροδρόμιο και τον απέλασαν

Ανήμερα της Martin Luther King Jr. Day, ο Jorge Garcia -κάτοικος των ΗΠΑ για 30 χρόνια, παντρεμένος με Αμερικανίδα και πατέρας δυο παιδιών- απελάθηκε, με την αρμόδια αρχή να μη σχολιάζει "γιατί είναι αργία και είμαστε κλειστά"

Αυτοί είναι οι 25 πιο δημοφιλείς ηθοποιοί στην ιστορία του Χόλιγουντ

Όπως τους ψήφισε ένας σκασμός άνθρωποι στο Ίντερνετ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Κερδίστε προσκλήσεις για το "Δον Παναγιώτης" και "Όταν σβήνουν τα φώτα"

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

Ο γ' τόμος της "Εγκυκλοπαίδειας του Κρασιού" με τη σφραγίδα της LAROUSSE

Μη χάσετε στο "Εθνος της Κυριακής" που κυλοφορεί στις 21/01 τον τρίτο και τελευταίο τόμο από την "Εγκυκλοπαίδεια του Κρασιού"

Ειδικό αφιέρωμα για το Bitcoin στην Ημερησία

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 14 Ιανουαρίου με συνολικά επτά πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια και ειδικό αφιέρωμα για το bitcoin

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24